Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » “Ξεκατινιάζονται” Δήμος Βόλου και Π.Π.Μ.
“Ξεκατινιάζονται” Δήμος Βόλου και Π.Π.Μ.

“Ξεκατινιάζονται” Δήμος Βόλου και Π.Π.Μ.

 

Συνεχίζετι το “ξεκτίνιασμα” μεταξύ δημοτικής αρχής Βόλου και Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας, την εποχή που η πόλη πλήττεται από ανεργία και απο έλλειψη ς, με φόντο το στα Αστέρια Αγριάς και την καύση RDF  από την ΑΓΕΤ.

 

Η συστήνει “στα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας μετά τα δύο απανωτά χαστούκια που δέχθηκαν, από την αποκάλυψη της στάσης του αρχηγού τους, του γνωστού σε όλους Βολιώτη, για την καύση RDF το 2011 και την ανάπλαση του υ στα Αστέρια Αγριάς, όπου προέβλεπαν την ολοκληρωτική καταστροφή, να μην αλυσοδένονται στα , αλλά να ανεβαίνουν σε αυτά. Από ντροπή, προκειμένου να μην τους βλέπει ο κόσμος… αν τους έχει μείνει έστω και η ελάχιστη αίσθησή της, δηλαδή…

Επειδή μάλιστα οι καιροί άλλαξαν, και η εποχή των πλούσιων, ποικίλων, παροχών και της καταστροφικής ς, που χαρακτήριζαν τις περιβόητες «δημοκρατικές δυνάμεις» πέρασε ανεπιστρεπτί, συμβουλεύουμε όσους σκέπτονται και δρουν με ανάλογους τρόπους να αλλάξουν συμπεριφορά ή ακόμα και πόλη. Σωματεία σφραγίδες και επιβολή των «θέλω» του κάθε τυχαίου δεν γίνονται αποδεκτά από τη σημερινή Δημοτική Αρχή”.

Απάντηση της Π.Π.Μ.

Σε απάντησή του, στην ανακοίνωσή μας, ο Βόλου ζητάει από τα μέλη της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας να ανέβουν στα από… ντροπή!

Ποια δέντρα καλέ! Αφήσατε κανένα δέντρο στην πόλη για να ανέβουμε;

Όσον αφορά τη ντροπή, αυτό  είναι «είδος εν ανεπαρκεία» για τη Δημοτική Αρχή Βόλου. Τη Δημοτική Αρχή των απευθείας αναθέσεων….

Α, και του μηδενικού έργου. Εκτός φυσικά από τα… λουλουδάκια!

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση