Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » “Ξεκατινιάζονται” δημοτική αρχή Βόλου και Περιβλαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, με φόντο τα προβλήματα της ΔΕΥΑΜΒ
“Ξεκατινιάζονται” δημοτική αρχή Βόλου και Περιβλαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, με φόντο τα προβλήματα της ΔΕΥΑΜΒ

“Ξεκατινιάζονται” δημοτική αρχή Βόλου και Περιβλαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, με φόντο τα προβλήματα της ΔΕΥΑΜΒ

“Ξεκατινιάζονται” δημοτική αρχή Βόλου και Περιβλαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας, με φόντο τα προβλήματα της .

Οι δεύτεροι απάντησαν στη χθεσινή τύπου του δημάρχου, η δημοτική αρχή ανταπαντά σήμερα και οι Π.Π.Μ. δεν αφήνει ασχολίαστη την ανταπάντηση.

Η δημοτική αρχή

Το Τριμελές…Ξερολοδικείο Βόλου αποτελούμενο από τους γνωστούς ευαίσθητους γέροντες της οικολογίας απεφάνθη: Λάθος οι χειρισμοί Μπέου, είναι υπεύθυνος για τα τρία εκατομμύρια που χάθηκαν για τη και πήρε η ΕΡΓΗΛ!

Εντάξει μπορεί να διασκεδάζουμε για πολλά με την παρουσία τους, αλλά εδώ δεν σηκώνει αστεία. Πέρα από τις γραφικές αντιλήψεις είναι και επικίνδυνοι οι άνθρωποι, και ειλικρινά μας γεννούν πολλές υποψίες για το ρόλο και τα πραγματικά τους κίνητρα.

Την ώρα που δίνουμε τη νέα μάχη, αυτή στο Πρωτοδικείο της Αθήνας, να αποτρέψουμε τη λεηλασία και τη καταστροφή της ΔΕΥΑΜΒ, μόνοι αυτοί, μαζί με κάτι τριτο- τέταρτους πολιτικάντηδες, τύπου Αναστασίου και Ξηρακιά, παραδίδουν μαθήματα… Νομικής και ουσιαστικά δίνουν όπλα στους αντιπάλους μας, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν το αρρωστημένο πάθος τους κατά του Δημάρχου Βόλου και της σημερινής Δημοτικής Αρχής!

Η αλήθεια είμαι μία. Το 2014 παραλάβαμε μια αμετάκλητη , του Αρείου Πάγου, σε βάρος της ΔΕΥΑΜΒ και υπέρ της ΕΡΓΗΛ. Αμετάκλητη. Και έκτοτε παλεύουμε συνέχεια μήπως και την ανατρέψουμε, επ όφελος της πόλης και του δημοσίου συμφέροντος. Οι ισχυρισμοί τους αν δεν είναι προϊόντα ασχετοσύνης και ευήθειας, τότε – δυστυχώς – είναι «κερκόπορτες» για την υπονόμευση και την ανάσχεση της συνέχισης της προόδου και της ανάπτυξης του Βόλου, με πολύ ταπεινά και φτηνιάρικα κίνητρα, όπως η προστασία του πολιτικού τους πάτρωνα, ηγέτη της πιο «σκοτινής» περιόδου για την πόλη.

ΥΓ. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε αυτά που ως φήμες κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό στην πόλη μας και όχι μόνο. Ότι δηλαδή η όλη με την επιχειρούμενη καταστροφή της ΔΕΥΑΜΒ σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε ώστε να περάσει η επιχείρηση σε ιδιώτες και να ιδιωτικοποιηθεί το νερό. Το γεγονός ότι η στάση του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου, απέτρεψε κάθε τέτοια , ίσως και να δικαιολογεί το ιερό μένος, ορισμένων σε βάρος του.”

 

Η Π.Π.Μ.

Όλη η πόλη του Βόλου, μαζί και η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας,  εύχεται να γίνει ένα θαύμα και να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία της η ΔΕΥΑΜΒ. Γιατί η πόλη πρέπει αφενός να πίνει και να χρησιμοποιεί νερό και αφετέρου να μη γεμίσει σκ… εκπορευόμενα μάλιστα από το Δημαρχείο, όπου υπάρχει γνώση και επίδοση σε αυτά, γραπτά και προφορικά.

Αν όχι, καμία «χαριτωμένη» ή μη ανακοίνωση του Δήμου Βόλου δεν θα τον απαλλάξει από τις μεγάλες ευθύνες που έχει.

 

Νέες βολές κατά άλλων από το περιβάλλον Μπέου

Για όσους, από το περιβάλλον (πρώην και…νυν) του πρώην Δημάρχου Βόλου, Σκοτινιώτη, χρησιμοποιώντας τον γνωστό, ιδιαιτέρως οικείο σ' αυτούς, βρόμικο και συκοφαντικό τρόπο, επιχειρούν να μεταφέρουν τις βαριές και αδιαμφισβήτητες ευθύνες τους για συγκάλυψη, τουλάχιστον, του εγκλήματος – σκανδάλου ΕΡΓΗΛ σε βάρος της πόλης μας, στη σημερινή Δημοτική Αρχή, θα συνιστούσαμε να κρυφτούν στα λαγούμια όπου ανήκουν και να μην προκαλούν την ευαισθησία και τη νοημοσύνη των ίδιων των πολιτών, που πλέον καλά τους γνωρίζουν.

Η σημερινή ραδιοφωνική (ράδιο – ΒΕΡΑ, εκπομπή Μάκη Θεοδώρου) της πρώην υπουργού, κας. Ζέττας Μακρή και η αποκάλυψή της ότι στην προηγούμενη δημοτική περίοδο, οπότε και η ίδια ήταν επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο και αποκάλυψε την ύπαρξη του σκανδάλου, ο ίδιος ο τότε Δήμαρχος, Πάνος Σκοτινιώτης, της ζήτησε να μην κοινολογηθεί το θέμα ( δηλαδή η δικαστική που αποκάλυπτε το σκάνδαλο!) για να μην δοθούν…όπλα στον αντίπαλο, είναι καταλυτική, δραματική και αποστομωτική!

Μάλιστα η ευθεία και απροκάλυπτη αναφορά της κας. Μακρή σε προσπάθεια συγκάλυψης, προκειμένου να καλυφθούν οι ευθύνες στελεχών του συνδυασμού Σκοτινιώτη που ήταν και στην προηγούμενη, από αυτόν, Δημοτική Αρχή, δεν αφήνουν περιθώρια για δικαιολογίες και σοφιστείες και θέτουν άμεσα, καίρια ζητήματα για συγκεκριμένα πρόσωπα, που σήμερα, μάλιστα, επιχειρούν να εμφανιστούν και ως τιμητές.

Σε κάθε περίπτωση οι πολίτες να γνωρίζουν ότι εμείς συνεχίζουμε τη μάχη παρά τη μικροψυχία, την απατεωνιά και την κακοήθεια ορισμένων, με αποφασιστικότητα και πλήρη σεβασμό στα δικαιώματά τους.

Το τι λένε θυγατέρες που αναζητούν…προικιά, ποιητές της υποκουλτούρας και διάφορα «κοράκια» της διαπλοκής ουδόλως μας ενδιαφέρουν.

Προς το παρόν δεν μας ενδιαφέρουν αυτοί, αλλά αγωνιζόμαστε για να μην πληρώσουν οι πολίτες τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος τους.

Αμέσως μετά όλοι αυτοί οι γνωστοί – άγνωστοι σκελετοί, που παρέμεναν κρυμμένοι σε ντουλάπες  και εμφανίστηκαν μυρίζοντας αίμα, θα ταφούν οριστικά για να ξεβρομίσει η κοινωνία και η από αυτούς. Οι εκλογές δεν αργούν…

ΥΓ. Για να θυμούνται όλοι και να μην υποδύονται τις μωρές παρθένους: Η σημερινή Δημοτική Αρχή όταν ανέλαβε το 2014 παρέλαβε, εκτός από μια σαμπάνια στο ψυγείο που την είχαν για οψέποτε θα εγκαινίαζαν κάποιο έργο, και μια ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση του Αρείου Πάγου που δικαίωνε την ΕΡΓΗΛ και καταδίκαζε την ΔΕΥΑΜΒ. Και να πεις ότι τα γεροντάκια της οικολογίας δεν ήταν «κολλητάρια» του τότε Δημάρχου; Άραγε γιατί δεν τον συμβούλευσαν με τις θηριώδεις και θαυμαστές, επί παντός επιστητού, γνώσεις τους;

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση