Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Βράβευση ακτών δήμου Βόλου με τη “Γαλάζια Σημαία” 2019
Βράβευση ακτών δήμου Βόλου με τη “Γαλάζια Σημαία” 2019

Βράβευση ακτών δήμου Βόλου με τη “Γαλάζια Σημαία” 2019

Στα πιστοποιητικά που επίσημα απεστάλησαν από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ), Εθνικό Χειριστή του Διεθνούς Προγράμματος “Γαλάζια Σημαία”, για το 2019,  11 ακτές της περιοχής  συμμετέχουν επιτυχώς στο πρόγραμμα βραβεύσεων εκπληρώνοντας με επιτυχία τα περιβαλλοντικά και τις προδιαγραφές ποιότητας νερού, ς, οργάνωσης ακτής και πληροφόρησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η ακτή των ΑΛΥΚΩΝ και η ακτή ΧΡΥΣΗ ΑΚΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ βραβεύτηκαν με ειδική τιμητική διάκριση 20ετούς συνεχούς συμμετοχής, καθώς εκπληρώνουν τα του προγράμματος από το 2000 μέχρι και σήμερα, χωρίς διακοπή.

Η διάκριση αυτή δηλώνει την συνεπή στάση που διαχρονικά υιοθετείται από τον στο σημαντικό θέμα του τουρισμού.

Επίσης, ακτή που για πρώτη φορά εντάσσεται στο πρόγραμμα είναι η ακτή της «ς», καθώς ήδη από την προηγούμενη χρονιά, η ακτή πληροί τα κριτήρια του προγράμματος.

Ευχαριστώντας το σύνολο των ανθρώπων που καθημερινά επιμελούνται τις ακτές και φροντίζουν για την των λουομένων, τους τοπικούς που υποστηρίζουν τη διαμόρφωση ενός ελκυστικού προορισμού και κυρίως τους πολίτες και επισκέπτες που σέβονται και συμβάλουν στην θετική της περιοχής μας, ο Αντιδήμαρχος Τοπικής ς Ανάπτυξης και Τουρισμού Μπατζιάκας Αναστάσιος και τα στελέχη του Τμήματος Τουρισμού της Διεύθυνσης Τοπικής ς Ανάπτυξης, εύχονται “καλό καλοκαίρι”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση