Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Βραδιά των Φαναριών στην παραλία του Βόλου
Βραδιά των Φαναριών στην παραλία του Βόλου

Βραδιά των Φαναριών στην παραλία του Βόλου

Μια ευχή στον ουρανό – Μια συμβολική πράξη αγάπης

Θα ακολουθήσει με τους Josephine και Ηλία Καμπακάκη

Για 6η συνεχόμενη χρονιά, ο βολιώτικος ουρανός θα φωτιστεί στις 26 Δεκεμβρίου από τα χιλιάδες φαναράκια που θα φύγουν ταυτόχρονα από την της πόλης μεταφέροντας «ένα φως – μια ευχή» και παράλληλα θα ενισχύσουν οικονομικά τη δράση ευαγών ιδρυμάτων της περιοχής της .

Την εκδήλωση θα συνοδεύσουν μουσικά η Josephin και ο Ηλίας Καμπακάκης.

Η μαγευτική βραδιά διοργανώνεται με στόχο τη στήριξη των ιδρυμάτων της περιοχής και διατίθενται 7.000 φαναράκια στους , οι οποίοι προσφέρουν το χρηματικό που επιθυμούν για να παραλάβουν το φαναράκι τους.

Τα χιλιάδες φαναράκια απελευθερώνονται αναμμένα στον ουρανό ταυτόχρονα δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αισθητικά , ενώ παράλληλα «Ένα Φως – Μια Ευχή» ταξιδεύει από τους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μεταφέροντας τις προσωπικές επιθυμίες του καθένα στο γιορτινό ουρανό.

Η εκδήλωση έχει αποκτήσει φανατικό κοινό και από τον τοπικό πληθυσμό, αλλά και από επισκέπτες της πόλης που επιλέγουν τη συγκεκριμένη ημέρα για να ξαναζήσουν τη μαγική στιγμή. Τα τοπικά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ καλύπτουν την εκδήλωση, ενώ είναι χιλιάδες οι αναρτήσεις των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που στέλνουν σε άμεσο χρόνο το αισιοδοξίας και αγάπης σε όλο τον κόσμο.

Η βραδιά θα συνεχιστεί με την εμφάνιση των δημοφιλών καλλιτεχνών Josephine και Ηλία Καμπακάκη οι οποίοι θα ερμηνεύσουν δικές τους επιτυχίες αλλά και κομα του ελληνικού ρεπερτορίου. 

"Αλιεύοντας" την είδηση