Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Βόλος και Πήλιο στην έκθεση τουρισμού SALON DE VACANCE – Βελγίου
Βόλος και Πήλιο στην έκθεση τουρισμού SALON DE VACANCE – Βελγίου

Βόλος και Πήλιο στην έκθεση τουρισμού SALON DE VACANCE – Βελγίου

 

Ο Δήμος Βόλου / Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού σε συν με την Επιτροπή Τουρισμού Δήμου Νοτίου Πηλίου και με την στήριξη του Δήμου ς-Μουρεσίου και της Ένωσης Ξενοδόχων συμμετείχε στην έκθεση Salon des Vacances στις , από 7 έως 10 Φεβρουαρίου με σκοπό τη διατήρηση της ς και για το 2019. Ο προορισμός ως Βόλος και Πήλιο συμμετείχε ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Η παρουσία της περιοχής στην του Βελγίου θεωρήθηκε αναγκαία, ιδιαίτερα μετά την διακοπή της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της περιοχής με το της Νέας Αγχιάλου, ώστε να συγκρατηθεί οποιαδήποτε απώλεια επισκεπτών από αυτή την αρνητική εξέλιξη. Κατά την διάρκεια της έκθεσης διαπιστώθηκε ότι στο κοινό των Βέλγων υπάρχουν πάντα θερμοί υποστηριχτές του προορισμού, ως αποτέλεσμα προηγούμενης επίσκεψής τους η οποία επιβεβαίωσε τις προσδοκίες τους για έναν όμορφο και αυθεντικό προορισμό και η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας. Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται να οδηγεί σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες κάτι επιθυμητό για τον προορισμό που προσδοκά στην διατήρηση αλλά και αύξηση των επισκεπτών μετά την προσπάθεια ς των προηγούμενων ετών.

Ο ΕΟΤ είχε δυναμική παρουσία στην έκθεση με περίπτερο 200 τ.μ. και με συμμετοχή αριθμού ρεκόρ συνεκθετών, όπου εκτός από τον Βόλο και το Πήλιο συμμετείχαν οι Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, ς, Πελοποννήσου, ο Δήμος Κω, η ΠΡΟ-ΤΟΥΡ (Ρόδος), ο Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής, η Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Κάμπινγκ και τουριστικές επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα ς συνεχίζεται με τις εκθέσεις του Τελ Αβίβ, ς, Μονάχου και Ρουμανίας για τον μήνα Φεβρουάριο, ενώ ακολουθούν οι εκθέσεις Παρισιού και Λευκωσίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση