Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΠΗΛΙΟ / Βόλος και Πήλιο στην έκθεση τουρισμού SALON DE VACANCE – Βελγίου
Βόλος και Πήλιο στην έκθεση τουρισμού SALON DE VACANCE – Βελγίου

Βόλος και Πήλιο στην έκθεση τουρισμού SALON DE VACANCE – Βελγίου

 

Ο Δήμος Βόλου / Αντιδημαρχία Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Τουρισμού σε συνεργασία με την Επιτροπή Τουρισμού Δήμου Νοτίου Πηλίου και με την στήριξη του Δήμου Ζαγοράς-Μουρεσίου και της Ένωσης Ξενοδόχων συμμετείχε στην έκθεση Salon des Vacances στις Βρυξέλλες, από 7 έως 10 Φεβρουαρίου με σκοπό τη διατήρηση της αγοράς και για το 2019. Ο προορισμός ως και Πήλιο συμμετείχε ως συνεκθέτης του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ).

Η παρουσία της περιοχής στην αγορά του Βελγίου θεωρήθηκε αναγκαία, ιδιαίτερα μετά την της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης της περιοχής με το της Νέας Αγχιάλου, ώστε να συγκρατηθεί οποιαδήποτε απώλεια επισκεπτών από αυτή την αρνητική εξέλιξη. Κατά την διάρκεια της έκθεσης διαπιστώθηκε ότι στο κοινό των Βέλγων υπάρχουν πάντα θερμοί υποστηριχτές του προορισμού, ως προηγούμενης επίσκεψής τους η οποία επιβεβαίωσε τις προσδοκίες τους για έναν όμορφο και αυθεντικό προορισμό και η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας. Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται να οδηγεί σε επαναλαμβανόμενους επισκέπτες κάτι επιθυμητό για τον προορισμό που προσδοκά στην διατήρηση αλλά και των επισκεπτών μετά την προσπάθεια προβολής των προηγούμενων ετών.

Ο είχε δυναμική παρουσία στην έκθεση με περίπτερο 200 τ.μ. και με συμμετοχή αριθμού ρεκόρ συνεκθετών, όπου εκτός από τον Βόλο και το Πήλιο συμμετείχαν οι Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Κρήτης, Πελοποννήσου, ο Δήμος Κω, η ΠΡΟ-ΤΟΥΡ (Ρόδος), ο Οργανισμός Τουρισμού Χαλκιδικής, η Ένωση Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Κάμπινγκ και τουριστικές επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα προβολής συνεχίζεται με τις εκθέσεις του Τελ Αβίβ, Σόφιας, Μονάχου και Ρουμανίας για τον μήνα Φεβρουάριο, ενώ ακολουθούν οι εκθέσεις Παρισιού και Λευκωσίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nίκη για την ομάδα Βόλεϊ του Ολυμπιακού Βόλου #γυναικείαομάδαβόλεϊ - https://t.co/whWLcdBxAI -

  • Διπλή νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού Βόλου #κορασίδεςΟλυμπιακούΒόλου - https://t.co/5pwP2pi0QP -

  • Η #πατρίδα μας… οι #λέξεις #λέξεις #πατρίδα - https://t.co/hJYXgwPtmM -

"Αλιεύοντας" την είδηση