Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Βολιώτες επιχειρηματίες και αντιπροσωπεία του Δήμου στο Ροστώβ
Βολιώτες  επιχειρηματίες  και αντιπροσωπεία του Δήμου στο Ροστώβ

Βολιώτες επιχειρηματίες και αντιπροσωπεία του Δήμου στο Ροστώβ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου στο Ροστώβ θα γίνει τον Σεπτέμβριο, ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων της Ρωσικής πόλης, με τη συμμετοχή επιχειρηματιών της περιοχής.

Η προς δαπανών μετακίνησης αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων στην αδελφοποιημένη με τον Βόλο πόλη ελήφθη κατά πλειοψηφία στη σημερινή του Δημοτικού Συμβουλίου .

Ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου είπε ότι εδώ και ένα μήνα η Δημοτική Αρχή προετοιμάζεται ώστε στην αποστολή να συμμετάσχουν και επιχειρηματίες, ενώ θα εκπροσωπηθούν , τοπικών προϊόντων και γς κι εξέφρασε την ελπίδα να κλειστούν συμφωνίες που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο σύμβουλος της β' ελάσσονος μειοψηφίας Αρ. Δουλόπουλος, είπε ότι η αντιπροσωπεία έπρεπε να είναι διαπαραταξιακή και πρότεινε να γίνει στις εφημερίδες για να ανταποκριθούν και άλλοι .

Το γεγονός ότι οι αντιπροσωπείες δεν είναι μονοπαραταξιακές τόνισε η επικεφαλής της α' ελάσσονος μειοψηφίας Νατάσσα Οικονόμου, που εξέφρασε την άποψη ότι η αντιπροσωπεία του Δήμου έπρεπε να είναι πιο οργανωμένη με τη συμμετοχή του κ. Θεοδώρου και του αντιδημάρχου Οικονομικών, ώστε να μην φαίνεται «σαν εκδρομή των έξι».

Τη διαφωνία του με την πρόσκληση επιχειρηματιών εξέφρασε ο επικεφαλής της ΛΑΣ Αποστόλης Νάνος, που συμφώνησε με τη διαπαραταξιακή επιτροπή, ενώ οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι Κώστας και Θεολόγος Διαμαντένιας, ψήφισαν αρνητικά διαφωνώντας με το πλαίσιο, τη σύνθεση και το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία δεν είναι διαπαραταξιακή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση