Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Βολιώτες επιχειρηματίες και αντιπροσωπεία του Δήμου στο Ροστώβ
Βολιώτες  επιχειρηματίες  και αντιπροσωπεία του Δήμου στο Ροστώβ

Βολιώτες επιχειρηματίες και αντιπροσωπεία του Δήμου στο Ροστώβ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου στο θα γίνει τον Σεπτέμβριο, ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων της Ρωσικής πόλης, με τη συμμετοχή επιχειρηματιών της περιοχής.

Η απόφαση προέγκρισης δαπανών μετακίνησης αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων στην αδελφοποιημένη με τον Βόλο πόλη ελήφθη κατά πλειοψηφία στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου .

Ο εκτελών δημάρχου Θάνος Θεοδώρου είπε ότι εδώ και ένα μήνα η Δημοτική Αρχή προετοιμάζεται ώστε στην να συμμετάσχουν και , ενώ θα εκπροσωπηθούν τουρισμού, τοπικών προϊόντων και γαστρονομίας κι εξέφρασε την ελπίδα να κλειστούν συμφωνίες που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο σύμβουλος της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Αρ. Δουλόπουλος, είπε ότι η αντιπροσωπεία έπρεπε να είναι διαπαραταξιακή και πρότεινε να γίνει ανακοίνωση στις εφημερίδες για να ανταποκριθούν και άλλοι .

Το γεγονός ότι οι αντιπροσωπείες δεν είναι μονοπαραταξιακές τόνισε η επικεφαλής της ’ ελάσσονος μειοψηφίας Νατάσσα Οικονόμου, που εξέφρασε την ότι η αντιπροσωπεία του Δήμου έπρεπε να είναι πιο οργανωμένη με τη συμμετοχή του κ. Θεοδώρου και του αντιδημάρχου Οικονομικών, ώστε να μην φαίνεται «σαν εκδρομή των έξι».

Τη διαφωνία του με την πρόσκληση επιχειρηματιών εξέφρασε ο επικεφαλής της ΛΑΣ Αποστόλης Νάνος, που συμφώνησε με τη διαπαραταξιακή επιτροπή, ενώ οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι Κώστας Γαργάλας και Θεολόγος Διαμαντένιας, ψήφισαν αρνητικά διαφωνώντας με το πλαίσιο, τη σύνθεση και το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία δεν είναι διαπαραταξιακή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αλληλομηνύθηκαν πρώην σύζυγοι - https://t.co/ITS5tOESAF -

  • Κορωνοϊός: 2.411 κρούσματα, 837 διασωληνωμένοι, 67 θάνατοι - https://t.co/DK0UhjEXPh -

  • Συνάντηση Καραμανλή με Αγοραστό και Νασιακόπουλο για Αχελώο - https://t.co/qkpRj4n5sk -

"Αλιεύοντας" την είδηση