Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Βολιώτες επιχειρηματίες και αντιπροσωπεία του Δήμου στο Ροστώβ
Βολιώτες  επιχειρηματίες  και αντιπροσωπεία του Δήμου στο Ροστώβ

Βολιώτες επιχειρηματίες και αντιπροσωπεία του Δήμου στο Ροστώβ

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δήμου Βόλου στο Ροστώβ θα γίνει τον Σεπτέμβριο, ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων της Ρωσικής πόλης, με τη συμμετοχή επιχειρηματιών της περιοχής.

Η απόφαση προέγκρισης δαπανών μετακίνησης αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων στην αδελφοποιημένη με τον Βόλο πόλη ελήφθη κατά πλειοψηφία στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου.

Ο εκτελών χρέη δημάρχου Θάνος Θεοδώρου είπε ότι εδώ και ένα μήνα η Δημοτική Αρχή προετοιμάζεται ώστε στην αποστολή να συμμετάσχουν και επιχειρηματίες, ενώ θα εκπροσωπηθούν επαγγελματίες τουρισμού, τοπικών προϊόντων και γαστρονομίας κι εξέφρασε την ελπίδα να κλειστούν συμφωνίες που θα βοηθήσουν την ανάπτυξη της περιοχής.

Ο σύμβουλος της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Αρ. Δουλόπουλος, είπε ότι η αντιπροσωπεία έπρεπε να είναι διαπαραταξιακή και πρότεινε να γίνει ανακοίνωση στις εφημερίδες για να ανταποκριθούν και άλλοι επαγγελματίες.

Το γεγονός ότι οι αντιπροσωπείες δεν είναι μονοπαραταξιακές τόνισε η επικεφαλής της α’ ελάσσονος μειοψηφίας Νατάσσα Οικονόμου, που εξέφρασε την άποψη ότι η αντιπροσωπεία του Δήμου έπρεπε να είναι πιο οργανωμένη με τη συμμετοχή του κ. Θεοδώρου και του αντιδημάρχου Οικονομικών, ώστε να μην φαίνεται «σαν εκδρομή των έξι».

Τη διαφωνία του με την πρόσκληση επιχειρηματιών εξέφρασε ο επικεφαλής της ΛΑΣ Αποστόλης Νάνος, που συμφώνησε με τη διαπαραταξιακή επιτροπή, ενώ οι ανεξάρτητοι σύμβουλοι Κώστας Γαργάλας και Θεολόγος Διαμαντένιας, ψήφισαν αρνητικά διαφωνώντας με το πλαίσιο, τη σύνθεση και το γεγονός ότι η αντιπροσωπεία δεν είναι διαπαραταξιακή.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βούλγαρος κατήγγειλε ομοεθνή του για κλοπή στη Ν.Αγχίαλο - https://t.co/FGxKYHLEm2 -

  • Φωτιά σε ξερά χόρτα στον Αλμυρό  - https://t.co/FGxKdVyiEN -

  • Σε έντονους ρυθμούς προπόνησης επανήλθε ο Αν. Κεχαγιάς - https://t.co/ObCACejOYM -

"Αλιεύοντας" την είδηση