Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Βλάβη εν πλώ στο «Ερατώ»
Βλάβη εν πλώ στο «Ερατώ»

Βλάβη εν πλώ στο «Ερατώ»

Βλάβη παρουσίασε  στη μια μηχανή του το , το οποίο απέπλευσε στις 8.00 σήμερα το πρωί με 49 από το λιμάνι του προς τα νησιά των Β. Σποράδων.

Είκοσι  λεπτά μετά τον απόπλου και ενώ βρισκόταν στον Παγασητικό κόλπο, ο κυβερνήτης του flying dolphin  ενημέρωσε το Λιμεναρχείο ότι παρουσίασε στη δεξιά μηχανή.

Το σκάφος επέστρεψε στο λιμάνι του Βόλου  με μια μηχανή, οι αποβιβάστηκαν και από το Λιμεναρχείο απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να γίνει επιθεώρηση.

Οι 49 επιβάτες θα ταξιδέψουν στα νησιά το μεσημέρι με το Flying Cat.

 

Στις Β. Σποράδες το

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το arxipelagos.gr, είναι η πρώτη φορά που πλοίο με τα σινιάλα της Blue Star Ferries θα δρομολογηθεί στις Β. Σποράδες και είναι επίσης η πρώτη φορά που δρομολογείται στη γραμμή γρήγορο μεγάλο συμβατικό πλοίο.

Το Ε/Γ-Ο/Γ θα αναλάβει δρομολόγια στη γραμμή Βόλος – Σκιάθος – Σκόπελος – από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι της Θεσσαλικής πρωτεύουσας στις 8 το πρωί, στη θέση του Εξπρές Σκιάθος το οποίο εξυπηρετεί για πολλά χρόνια τη γραμμή.

Το Εξπρές Σκιάθος θα σταματήσει τα δρομολόγιά του στη γραμμή στις 10 Σεπτεμβρίου και θα πάει στα ναυπηγεία Αυλίδας στη για τον ετήσιο δεξαμενισμό ο οποίος θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια του δεξαμενισμού του Εξπρές Σκιάθος θα πραγματοποιηθούν επίσης εργασίες ανακαίνισης των εσωτερικών χώρων του πλοίου.

Ως εκ τούτου το Blue Star Naxos θα παραμείνει στη γραμμή Βόλου – Β. Σποράδων ένα μήνα περίπου, μέχρι να επιστρέψει στα δρομολόγιά του το Εξπρές Σκιάθος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση