Βρίσκεστε εδώ:  / Β. ΣΠΟΡΑΔΕΣ / ΒΟΛΟΣ / Βλάβη εν πλώ στο «Ερατώ»
Βλάβη εν πλώ στο «Ερατώ»

Βλάβη εν πλώ στο «Ερατώ»

Βλάβη παρουσίασε  στη μια μηχανή του το flying dolphin «Ερατώ», το οποίο απέπλευσε στις 8.00 σήμερα το πρωί με 49 επιβάτες από το λιμάνι του Βόλου προς τα νησιά των Β. Σποράδων.

Είκοσι  λεπτά μετά τον απόπλου και ενώ βρισκόταν στον Παγασητικό κόλπο, ο κυβερνήτης του flying dolphin  ενημέρωσε το Λιμεναρχείο Βόλου ότι παρουσίασε βλάβη στη δεξιά μηχανή.

Το σκάφος επέστρεψε στο λιμάνι του Βόλου  με μια μηχανή, οι επιβάτες αποβιβάστηκαν και από το Λιμεναρχείο απαγορεύτηκε ο απόπλους μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να γίνει επιθεώρηση.

Οι 49 επιβάτες θα ταξιδέψουν στα νησιά το μεσημέρι με το Flying Cat.

 

Στις Β. Σποράδες το Blue Star Naxos

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το arxipelagos.gr, είναι η πρώτη φορά που πλοίο με τα σινιάλα της Blue Star Ferries θα δρομολογηθεί στις Β. Σποράδες και είναι επίσης η πρώτη φορά που δρομολογείται στη γραμμή γρήγορο μεγάλο συμβατικό πλοίο.

Το Ε/Γ-Ο/Γ Blue Star Naxos θα αναλάβει δρομολόγια στη γραμμή Βόλος – Σκιάθος – Σκόπελος – Αλόννησος από την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, με καθημερινές αναχωρήσεις από το λιμάνι της Θεσσαλικής πρωτεύουσας στις 8 το πρωί, στη θέση του Εξπρές Σκιάθος το οποίο εξυπηρετεί για πολλά χρόνια τη γραμμή.

Το Εξπρές Σκιάθος θα σταματήσει τα δρομολόγιά του στη γραμμή στις 10 Σεπτεμβρίου και θα πάει στα ναυπηγεία Αυλίδας στη Χαλκίδα για τον ετήσιο δεξαμενισμό ο οποίος θα διαρκέσει περίπου ένα μήνα. Κατά τη διάρκεια του δεξαμενισμού του Εξπρές Σκιάθος θα πραγματοποιηθούν επίσης εργασίες ανακαίνισης των εσωτερικών χώρων του πλοίου.

Ως εκ τούτου το Blue Star Naxos θα παραμείνει στη γραμμή Βόλου – Β. Σποράδων ένα μήνα περίπου, μέχρι να επιστρέψει στα δρομολόγιά του το Εξπρές Σκιάθος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού - https://t.co/zRiVyzDgYu -

  • Καλίν: Πότε και πώς θα διεξαχθούν οι διερευνητικές - https://t.co/FagvNzLRZm -

  • Κορωνοϊός: Η επιτυχία των μέτρων θα «κρίνει» το lockdown - https://t.co/uPe1WiLMqI -

"Αλιεύοντας" την είδηση