Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Βελτίωση του οδικού δικτύου στην περιοχή Δήμου Βόλου
Βελτίωση του οδικού δικτύου στην περιοχή Δήμου Βόλου

Βελτίωση του οδικού δικτύου στην περιοχή Δήμου Βόλου

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σχετικό έργο 1.000.000 ευρώ

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. από τη θεομηνία 4 και  5/4/2020 ( περιοχής Δήμου Βόλου)», συνολικού προϋπολογισμού  1.000.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Σε με την αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, τους περιφερειακούς συμβούλους  και τις τεχνικές , βελτιώνουμε την ασφάλεια και τη λειτουργικότητα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της στην περιοχή του  Δήμου Βόλου, μετά τις βλάβες που προκάλεσε η θεομηνία του Απριλίου» δηλώνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Είμαστε παρόντες με έργα που ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπινων κοινοτήτων, δημιουργούν θέσεις εργασίας και στηρίζουν την τοπική οικονομία».

Το έργο

Αντικείμενο του έργου είναι η αποκατάσταση των βλαβών του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, στην περιοχή του Δήμου Βόλου οι οποίες προκλήθηκαν τον Απρίλιο του 2020. Κατόπιν αυτοψίας μηχανικών της αρμόδιας Υπηρεσίας, διαπιστώθηκαν σημαντικές βλάβες στο οδικό δίκτυο Δήμου Βόλου που δυσχεραίνουν τη διέλευση των οχημάτων. Τα έντονα και ακραία καιρικά φαινόμενα είχαν ως να προκληθούν βλάβες κυρίως στο οδόστρωμα, καθιζήσεις σε των οδών κ..  Για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου προβλέπονται οι παρακάτω εργασίες:

-Φρεζάρισμα σε βάθος έως 4 εκ. ανάλογα με το πρόβλημα που παρουσιάζουν.

-Εφαρμογή ασφαλτικής συγκολλητικής επάλλειψης με γαλάκτωμα.

-Διάστρωση ασφαλτικής στρώσης πάχους 5 εκ.

-Πλήρη (είτε αρχική είτε αναδιαγράμμιση) ασφαλτικού οδοστρώματος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τη ζωή του στην άσφαλτο άφησε 45χρονος ποδηλάτης - https://t.co/AgwbeIssD3 -

  • Καταστράφηκε ολοσχερώς εν κινήσει φορτηγάκι στη ΒΙΠΕ Βόλου - https://t.co/10jjA4fR9E -

  • Σύλληψη 30χρονου με αεροβόλο σε πάρκο του Βόλου - https://t.co/HkZXVVktEv -

"Αλιεύοντας" την είδηση