Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Βελτίωση του οδικού δικτύου στην περιοχή Δήμου Βόλου
Βελτίωση του οδικού δικτύου στην περιοχή Δήμου Βόλου

Βελτίωση του οδικού δικτύου στην περιοχή Δήμου Βόλου

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σχετικό έργο 1.000.000 ευρώ

Δημοπρατείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας το έργο «Αποκατάσταση βλαβών οδικού δικτύου αρμοδιότητας Π.Ε. Μαγνησίας από τη θεομηνία 4 και  5/4/2020 (ασφαλτικά περιοχής Δήμου Βόλου)», συνολικού προϋπολογισμού  1.000.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας.

«Σε συν με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέα , τους περιφερειακούς συμβούλους  και τις , βελτιώνουμε την και τη λειτουργικότητα του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην περιοχή του  Δήμου Βόλου, μετά τις βλάβες που προκάλεσε η θεομηνία του Απριλίου» δηλώνει ο Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός. «Είμαστε παρόντες με που ικανοποιούν τις ανάγκες των ανθρώπινων κοινοτήτων, δημιουργούν θέσεις ς και στηρίζουν την τοπική οικονομία».

Το έργο

Αντικείμενο του έργου είναι η αποκατάσταση των βλαβών του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, στην περιοχή του Δήμου Βόλου οι οποίες προκλήθηκαν τον Απρίλιο του 2020. Κατόπιν αυτοψίας μηχανικών της αρμόδιας Υπηρεσίας, διαπιστώθηκαν σημαντικές βλάβες στο οδικό δίκτυο Δήμου Βόλου που δυσχεραίνουν τη διέλευση των οχημάτων. Τα έντονα και ακραία καιρικά φαινόμενα είχαν ως να προκληθούν βλάβες κυρίως στο , καθιζήσεις σε τμήματα των οδών κ.α.  Για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου προβλέπονται οι παρακάτω :

-Φρεζάρισμα σε βάθος έως 4 εκ. ανάλογα με το πρόβλημα που παρουσιάζουν.

-Εφαρμογή ασφαλτικής συγκολλητικής επάλλειψης με γαλάκτωμα.

-Διάστρωση ασφαλτικής στρώσης πάχους 5 εκ.

-Πλήρη διαγράμμιση (είτε αρχική είτε αναδιαγράμμιση) ασφαλτικού οδοστρώματος.

"Αλιεύοντας" την είδηση