Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Βανδαλισμούς καταγγέλλει η δημοτική αρχή Βόλου
Βανδαλισμούς καταγγέλλει η δημοτική αρχή Βόλου

Βανδαλισμούς καταγγέλλει η δημοτική αρχή Βόλου

Αν και δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από όταν ο ξεκίνησε την ανακατασκευή αλλά και την κατασκευή και παράδοση στους δημότες των νέων σύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλου συνεργείο της Τεχνικής Υπηρεσίας διαπίστωσε σήμερα Δευτέρα 1η Αυγούστου πως ασυνείδητοι προκάλεσαν σε δύο από αυτές.

Οι δολιοφθορές προκλήθηκαν στις νέες στην περιοχή των Άνω Λεχωνίων και στην πλατεία Μελαγκόμα στη Νέα Ιωνία και οι άγνωστοι μεταξύ άλλων κατέστρεψαν μέρος της περίφραξης, έσπασαν διάφορα παιδικά όργανα (τραμπάλα, τσουλήθρα κ.α.) καθώς επίσης έσπασαν και μέρος κοινόχρηστης πέτρινης βρύσης.

Με τον πιο ακατανόητο τρόπο, άγνωστος ή άγνωστοι, έδειξαν την περιφρόνησή τους προς όλους τους δημότες, τους γονείς, αλλά και στα μικρά παιδιά, προκαλώντας σε .

Οι από τους ασυνείδητους, που αγνόησαν επιδεικτικά τον σκοπό ύπαρξης των συγκεκριμένων χώρων, που είναι η άθληση, η ψυχαγωγία και φυσικά το παιχνίδι πραγματικά προκαλεί θλίψη και αγανάκτηση.

Με αφορμή τα παραπάνω περιστατικά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Θανάσης Σταυρίδης εξέφρασε την λύπη του ενώ παράλληλα εφιστά και την προσοχή στους δημότες για την προστασία της δημόσιας περιουσίας.

“Θέλω να απευθύνω έκκληση στον κόσμο προκειμένου ο καθένας μας και όλοι μαζί, να γίνουμε φύλακες της περιουσίας που ανήκει στους δημότες και δη στα μικρά παιδιά, τόσο για τη διαφύλαξη της ασφάλειας των παιδιών μας, όσο και για την πραγματική οικονομική ζημία, που ο και η καλείται να αποκαταστήσει κάθε φορά», τόνισε ο αντιδήμαρχος και πρόσθεσε “καλούνται γονείς και περίοικοι να συμβάλλουν στην προστασία της δημόσιας περιουσίας από τους βανδαλισμούς και τις δολιοφθορές, έχοντας το νου τους και ειδοποιώντας άμεσα τον Δήμο και την Αστυνομία μόλις εντοπίσουν την οποιαδήποτε ζημιά. Ο σεβασμός στη δημόσια περιουσία, υποδηλώνει σεβασμό σε μας τους ίδιους».

Σημειώνεται πως η Τεχνική Υπηρεσία θα προχωρήσει σε άμεση αποκατάσταση των ζημιών για την ασφαλή χρήση των χώρων από τα παιδιά.

plateia2 (2)

plateia2 (1)

plateia

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Υπογραφή σύμβασης για προώθηση ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Νοτίου Πηλίου #ηλεκτροκίνηση - https://t.co/b06UOXwDOy -

  • Συνεργασία Δήμων Σκιάθου-Θεσσαλονίκης #ΔήμοςΘεσσαλονίκης #ΔήμοςΣκιάθου - https://t.co/pdhi5u2D5s -

  • Νέα  αρδευτικά δίκτυα στην Κάρλα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας   #λίμνηΚάρλα - https://t.co/zoRFQlX82X -

"Αλιεύοντας" την είδηση