Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τρόφιμα και γάλα για εργαζόμενους στο Δήμο Βόλου
Τρόφιμα  και γάλα για εργαζόμενους στο Δήμο Βόλου

Τρόφιμα και γάλα για εργαζόμενους στο Δήμο Βόλου

 

Προμήθεια τροφίμων για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ και Δημόσιας Υγείας του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ (του Ξενώνα Κακοποιημένων υναικών και του Κοινωνικού Παντοπωλείου), του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ. & προμήθεια φρέσκου κτος δικαιούχων εργαζομένων του ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ, της Σχολικής Επιτροπής Α/βάθμιας Εκπαίδευσης & της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης, του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. & της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. ΒΟΛΟΥ, διάρκειας ενός έτους, ενδεικτικού συνολικού προϋπολογισμού δαπάνης 524.717,60 € με ΦΠΑ, θα κάνει ο .

Η επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα εκτάκτως, λόγω της αντιμετώπισης υπηρεσιακών θεμάτων αναγκαίων για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και της άμεσης αποκατάστασης ζημιών λόγω έκτακτης ανάγκης, ενέκρινε τις τεχνικές προδιαγραφές και κατάρτισε τους όρους διακήρυξης για τη διενέργεια ανοικτού διεθνή ηλεκτρονικού διαγωνισμού για το σκοπό αυτό.

Η συνεδρίαση έγινε χωρίς την παρουσία μελών των μειοψηφιών και αποφασίστηκε ομόφωνα η ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για την διεξ διεθνούς ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια υγρών καυσίμων, λιπαντικών και πρόσθετων για τα έτη 2018-2020.

Σύμφωνα με την εισήγηση της υπηρεσίας η κατανομή του ποσού ανά έτος είναι: Το 2018 ποσό 736.650 €, το 2019 ποσό 982.200 € και το έτος 2020 ποσό 245.500 € για υγρά καύσιμα (πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης), λιπαντικά και πρόσθετα.

Επίσης, ελήφθη για απευθείας αναθέσεις εργασιών για αποκαταστάσεις ζημιών λόγω έντονων βροχοπτώσεων το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 και ανάγκη μίσθωσης μηχανημάτων στη Δ.Ε. Νέας Αγχιάλου (4.743 €).

ια την του πλατάνου στην Πλατεία Πορταριάς στις 21 Οκτωβρίου 2017 και για την κοπή του δένδρου και περισυλλογή των κλαδιών έγινε απευθείας ανάθεση σε εταιρία ύψους 2.418 €.

Τέλος, για την περισυλλογή μπάζων και σκουπιδιών στην περιοχή Natura στα , η εργασία ανατέθηκε σε μηχάνημα ιδιώτη, έναντι 3.000 €.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση