Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τροχαίο στην 2ας Νοεμβρίου, απέναντι από το “ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΗΣ”
Τροχαίο στην 2ας Νοεμβρίου,  απέναντι από το “ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΗΣ”

Τροχαίο στην 2ας Νοεμβρίου, απέναντι από το “ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΗΣ”

Τροχίο προκλήθηκε στις 6.10 το πόγευμα στην οδό 2ας Νοεμβρίου  (απέναντι από το κατάστημα “ΠΕΡΙ ΤΡΟΦΗΣ”) όταν μοτοποδήλατο παρέσυσε ποδηλάτρια και στη συνέχεια προκλήθηκαν  ελαφριές ζημιές σε παρανόμως σταθμευμένο αυτοκίνητο (στην οδό 2ας Νοεμβρίου και στα δύο τα υπάρχουν πινακίδες απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης) .

Ο μοτοποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο Νοσοκομείο του ,  ενώ για την αναβάτισσα του ποδηλάτου, που υπέστη ελαφρά τραύματα  δεν υπήρξε ανάγκη διακομιδής της.

 

Ωστόσο η Τροχαία υπέβαλε και τους δύο εμπλεκομένους σε αλκοτέστ, αλλά δεν προέκυψε ότι είχαν ξεπεράσει το προβλεπόμενο όριο .

Τροχαίο και στη Νέα Δημητριάδα 

Επίσης τις πωινές ώρες  στον Βόλο, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο οδηγούμενο από   55χρονο, κινούμενο στην οδό Αγ. Δημητρίου με κατεύθυνση από Βόλο προς Αγριά, ενήργησε στροφή αριστερά προκειμένου να εισέλθει στην οδό Πολιορκητού, συγκρούστηκε με δίκυκλο οδηγούμενο από 19χρονο, κινούμενο επί της οδού Αγ. Δημητρίου με κατεύθυνση από Αγριά προς Βόλο, με  αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 19χρονου οδηγού και τις υλικές ζημιές των οχημάτων.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας .

 

Κλοπή σε συνεργείο αυτοκινήτων

Κατά τις πρωινές ώρες  σήμερον 07/09/ , στον Βόλο, από αστυνομικούς της Υ.Α. Βόλου, συνελήφθησαν ένας 41χρονος  και μία  40χρονη, διότι κατελήφθησαν να έχουν εισέλθει εντός συνεργείου αυτοκινήτων ιδιοκτησίας 55χρονου και να έχουν ετοιμάσει προς αφαίρεση διάφορα και ανταλλακτικά αυτοκινήτων, απροσδιόριστης χρηματικής αξίας.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι    είχαν μεταβεί και στις  04/09/ στο εν λόγω συνεργείο και είχαν αφαιρέσει και ανταλλακτικά αυτοκινήτων, τα οποία ανευρέθησαν και αποδόθηκαν στον παθόντα.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση