Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τριμελής επιτροπή για αιτήματα καταναλωτών στη ΔΕΥΑΜΒ
Τριμελής επιτροπή για αιτήματα καταναλωτών στη ΔΕΥΑΜΒ

Τριμελής επιτροπή για αιτήματα καταναλωτών στη ΔΕΥΑΜΒ

Πράπον και αιτήματα καταναλωτών θα εξετάζει τριμελής επιτροπή της ΜΒ, η οποία συγκροτήθηκε στη σημερινη του ΔΣ της Επιχείρησης.

Η επιτροπή θα έχει τη δυνατότητα να δίνει λύσεις και αν δεν μπορεί να εισηγείται το θέμα στο Δ.Σ. της επιχείρησης.

Με αυτό τον τρόπο “ελαφρύνεται” το έργο τόσο των διευθυντικών στελεχών όσο και του Δ.Σ. της επιχείρησης στο οποίο έρχονται για λύση τα συγκεκριμένα αιτήματα. Επίσης το Δ.Σ. ενέκρινε τον Κανονισμό Λειτουργίας της συγκεκριμένης επιτροπής.

Στη σημερινή αποφασίστηκε ακόμη η σύσταση επιτροπής για τη ρύθμιση θεμάτων ς προσωπικού που αφορά κυρίως την διευθέτηση της εκκρεμότητας που έχει προκύψει από τη μη υλοποίηση της δικαστικής ς υπέρ των εργαζομένων για οφειλόμενα προηγουμένων ετών. Στην επιτροπή αυτή θα συμμετέχουν αλλά και εκπρόσωποι των δύο σωματείων των εργαζομένων. Την πρόταση για επίλυση του θέματος θα φέρει προς έγκριση η επιτροπή στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Επιπλέον ορίστηκαν για εξέταση των ενστάσεων προσφυγών σύμφωνα με το νέο νόμο για τα δημόσια . Σε αυτά θα συμμετέχουν υπηρεσιακοί παράγοντες.

Τέλος το Δ.Σ. εξουσιοδότησε το νομικό σύμβουλο Αντώνη Ξηρό να προσκομίσει γνωμοδότηση για το αν είναι εμπρόθεσμη η ένσταση που αφορά στον διαγωνισμό ανακατασκευής του αντλιοστασίου ακαθάρτων και του αντλιοστασίου ομβρίων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση