Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τριάντα χρόνια αξιόπιστα «Εργαλεία Κανελλής»
Τριάντα χρόνια αξιόπιστα «Εργαλεία Κανελλής»

Τριάντα χρόνια αξιόπιστα «Εργαλεία Κανελλής»

Παρουσιάσεις εργαλείων από εξειδικευμένο προσωπικό μεγάλων εταιρειών , μεγάλες προσφορές έως -50% κληρώσεις εργαλείων και διαγωνισμός  με δώρο διαμονή στο Πήλιο.
Όλα αυτά περιμένουν όποιον επισκεφτεί το την Πέμπτη 1η Ιουλίου σε ένα εορταστικό κλίμα από τις 8.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ.

Τριάντα χρόνια παρουσίας στον χώρο της εμπορίας εργαλείων  για τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη, συμπληρώνει φέτος η βολιώτικη επιχείρηση ΚΑΕΛΛΗΣ Δ. ΚΑΙ ΣΒΕΤΖΟΥΡΗΣ Β. Ο.Ε. Η εδραίωση της εταιρείας προήλθε μέσα από την συνεργασίες με μεγάλες και ποιοτικές εταιρείες του χώρου και συνεχίζεται με ποιότητα και αξιοπιστία για κάθε έναν από τους πελάτες της ξεχωριστά.

Η ίδρυση της εταιρείας έγινε την 1η Ιουλίου 1991. Ήταν μία επιχειρηματική προσπάθεια από τον μηχανολόγο μηχανικό Γιώργος Κανελλή και τον σιδηρουργό στο επάγγελμα  Παντελή Σβεντζούρη που αποφάσισαν να αξιοποιήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους στα τεχνικά επαγγέλματα και να κάνουν το πρώτο τους επιχειρηματικό βήμα, αποκτώντας με , επί της Γρηγορίου Λαμπράκη. Γρήγορα απέκτησαν πελατεία και καθιερώθηκαν στον χώρο. Έναν χώρο ιδιαίτερο, ο οποίος απαιτεί γνώσεις, αμεσότητα και συνέπεια. Αυτή ήταν η «συνταγή» που τους ανέδειξε και κράτησε την επιχείρηση «ζωντανή» ακόμη και σε δύσκολες εποχές όπως η που ξέσπασε το 2010.

Νέο αίμα

Η αλλαγή γενιάς έγινε την περίοδο 2011- 2012.Ο Δημήτρης Κανελλής μαζί με τον Βασίλη Σβεντζούρη, αποφάσισαν να πιάσουν το νήμα από εκεί που άφησαν οι πατεράδες τους, συνεχίζοντας τη λειτουργία της επιχείρησης, η οποία αναπτύχθηκε και επεκτάθηκε. Μολονότι η σκυτάλη άλλαξε χέρια μέσα στην , τα « Εργαλεία Κανελλής», στάθηκαν στο ύψος τους, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα και εξυπηρετώντας τους πελάτες τους με αμεσότητα και συνέπεια.

Πρώτα ο πελάτης 

«Σήμερα συνεργαζόμαστε με μερικές από τις καλύτερες στον χώρο εταιρείες όπως οι Bosch, Dewalt, FEIN, Knipex, Unior, Toptul, Imperia, TOROS.. Έχοντας μακροχρόνιες συνεργασίες με τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της , μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι καλύπτουμε ακόμα και τις πιο περίπλοκες απ. Επίσης δίνουμε  και στον ερασιτέχνη  εξατομικευμένες λύσεις

«Τα 30 χρόνια είναι ένα ορόσημο για τα Εργαλεία Κανελλής  και ελπίζουμε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και τις επόμενες δεκαετίες. Γνώμονάς μας πάντα παραμένει η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών – συνεργατών μας, η καλές και ποιοτικές συνεργασίες με προμηθεύτριες εταιρείες και το καλό και εργασιακό περιβάλλον. Ενώ συνεχώς προσπαθούμε να κρατάμε ενήμερους τους πελάτες μας για οτιδήποτε νέο έρχεται στο χώρο του εργαλείου και που θα κάνει τη δουλειά τους πιο εύκολη.

Θέλουμε με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων λειτουργίας της επιχείρησης να ανταμείψουμε τους πελάτες μας για την προτίμησή τους και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν», σημειώνει ο κ. Κανελλής.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση