Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Τρία έργα εκτελούνται στο Βόλο
Τρία έργα εκτελούνται στο Βόλο

Τρία έργα εκτελούνται στο Βόλο

Τρία  έργα για την λειτουργία και την προοπτική της πόλης   βρίσκονται τη χρονική αυτή περίοδο σε εξέλιξη και παρενέργειες σε ό,τι αφορά βασικές λειτουργίες είναι εύλογες και αναμενόμενες.

Η κατασκευή της ειδικής διαδρομής για ΑμεΑ στο τμήμα της οδού Ιωλκού, οι εργασίες για την ανέγερση του πολυόροφου γκαράζ της οδού Φιλελλήνων, που επέβαλαν την γνωστή εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω Γαμβέτα και η έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του τέταρτου κυκλικού κόμβου στην περιοχή του Δημαρχείου, προκαλούν κυκλοφοριακά προβλήματα, ιδιαίτερα σε ώρες αιχμής, προβλήματα που μάλιστα με την πρόοδο των εργασιών θα επιτείνονται.

O Δήμος Βόλου καλεί τους πολίτες να ελαχιστοποιήσουν την χρήση των ΙΧ αυτοκινήτων τους για την κίνησή τους στον κεντρικό τομέα της πόλης και ιδιαίτερα στα σημεία όπου εκτελούνται τα έργα.

Να χρησιμοποιούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ποδήλατα και γενικά δίκυκλα όσοι μπορούν και να κινούνται πεζή αν οι αποστάσεις τους το επιτρέπουν.

Τα έργα έχουν συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα λίγων εβδομάδων, το οποίο θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να τηρηθεί ευλαβικά και να αποδοθούν προς χρήση στους πολίτες, για την εξυπηρέτηση των οποίων άλλωστε εκτελούνται.

Ήδη από την πλευρά του Δήμου γίνεται προσπάθεια να υπάρξει μια περαιτέρω συνεργασία και με τα δύο ΚΤΕΛ (Αστικό και Υπεραστικό)  για έναν συντονισμό  είτε σε αλλαγή δρομολογίων, είτε σε πύκνωση και επέκτασή τους, με αποκλειστικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του κοινού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • ΕΚΒ: Άμεση λήψη υγειονομικών μέτρων για ασφαλείς χώρους δουλειάς - https://t.co/ghJ9emqe6w -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για το ζήτημα υγιεινής και ασφάλειας στα #σχολεία  #σχολεία - https://t.co/YViMoBU5uK -

  • Συνάντηση ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας- Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας - https://t.co/cgehu5lYxF -

"Αλιεύοντας" την είδηση