Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τρεις συνεδριάσεις back to back στο Δ.Σ. Βόλου
Τρεις συνεδριάσεις back to back  στο Δ.Σ. Βόλου

Τρεις συνεδριάσεις back to back στο Δ.Σ. Βόλου

Tρεις συνεδριάσεις, οι δύο στις 6.00 το απόγευμα για τον απολογισμό και τον ισολογισμό του 2017 και για τον προϋπολογισμό του 2019 και στις 7.00 μ.μ. η τακτική συνεδρίαση με 28 θέματα ημερήσιας διάταξης, θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη 13 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο .

Η πρώτη ειδική συνεδρίαση αφορά στη λήψη ς ς του απολογισμού και του ισολογισμού του Δήμου , οικονομικού έτους 2017 και η δεύτερη συνεδρίαση στην ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2019.

Μια ώρα αργότερα, στις 7.00 μ.μ. θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση στην οποία θα εξουσιοδοτήσει τον δήμαρχο για την υπογραφή Συμφώνου Συνς μεταξύ των Δήμου Βόλου και Δήμου – Περιφερειακής Διοίκησης της πόλης Qingdao της Κίνας, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής, οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης.

Επιπλέον, θα ληφθεί για την αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 125.000 € με Φ.Π.Α. 24% από το για εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Βόλου και απόφαση για την μεταλλική κατασκευή εντός κοινοχρήστου χώρου για τον Χριστουγεννιάτικο Διάκοσμο.

Επίσης το Σώμα θα λάβει απόφαση για την πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων, για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Πορταριά, για την παραχώρηση δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στη Βόλου, στον Κυνηγετικό Σύλλογο Νέας Ιωνίας και για την παραχώρηση χρήσης δημοτικών ακινήτων στον Αθλητικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πορταριάς “Το Ορμίνιον”.

Τέλος, θα γίνει επικαιροποίηση της απόφασης περί «Έγκρισης της αναγκαιότητας προμήθειας με χρηματοδοτική μίσθωση οχημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού και μηχανημάτων έργων, διάρκειας πέντε ετών για την κάλυψη τεχνικών αναγκών των Υπηρεσιών του Δήμου, μελέτης και εκκίνησης διαγωνισμού», κατά το τμήμα που δεν κατατέθηκαν προσφορές στη διαδικασίας διαγωνισμού και κατέστη άγονος, έγκριση νέας μελέτης προμήθειας και εκτέλεση της προμήθειας με ανοικτό δημόσιο διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό και απόφαση για την εξόφληση ασφαλιστικών εισφορών, της πρώην δημοτικής επιχείρησης ΔΕΜΕΚΑΒ, στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. – Ν.Π.Δ.Δ.).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση