Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Τρεις συνεδριάσεις back to back στο Δ.Σ. Βόλου
Τρεις συνεδριάσεις back to back  στο Δ.Σ. Βόλου

Τρεις συνεδριάσεις back to back στο Δ.Σ. Βόλου

Tρεις συνεδριάσεις, οι δύο στις 6.00 το απόγευμα για τον απολογισμό και τον ισολογισμό του 2017 και για τον προϋπολογισμό του 2019 και στις 7.00 μ.μ. η τακτική συνεδρίαση με 28 θέματα ημερήσιας διάταξης, θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη 13 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο Βόλου.

Η πρώτη ειδική συνεδρίαση αφορά στη λήψη απόφασης έγκρισης του απολογισμού και του ισολογισμού του Δήμου Βόλου, οικονομικού έτους 2017 και η δεύτερη συνεδρίαση στην ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2019.

Μια ώρα αργότερα, στις 7.00 μ.μ. θα ακολουθήσει τακτική συνεδρίαση στην οποία θα εξουσιοδοτήσει τον δήμαρχο για την υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ των Δήμου Βόλου και Δήμου – Περιφερειακής Διοίκησης της πόλης Qingdao της Κίνας, με στόχο την ενίσχυση της τοπικής, οικονομικής και πολιτιστικής ανάπτυξης.

Επιπλέον, θα ληφθεί απόφαση για την αποδοχή χρηματοδότησης ποσού 125.000 € με Φ.Π.Α. 24% από το Πράσινο Ταμείο για εκπόνηση Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Βόλου και απόφαση για την μεταλλική κατασκευή εντός κοινοχρήστου χώρου για τον Χριστουγεννιάτικο Διάκοσμο.

Επίσης το Σώμα θα λάβει απόφαση για την επιχορήγηση πολιτιστικών, αθλητικών συλλόγων και σωματείων, για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου στην Πορταριά, για την παραχώρηση δημοτικού ακινήτου που βρίσκεται στη Νέα Ιωνία Βόλου, στον Κυνηγετικό Σύλλογο Νέας Ιωνίας και για την παραχώρηση χρήσης δημοτικών ακινήτων στον Αθλητικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πορταριάς “Το Ορμίνιον”.

Τέλος, θα γίνει επικαιροποίηση της απόφασης περί «Έγκρισης της αναγκαιότητας προμήθειας με χρηματοδοτική μίσθωση οχημάτων μηχανολογικού εξοπλισμού και μηχανημάτων έργων, διάρκειας πέντε ετών για την κάλυψη τεχνικών αναγκών των Υπηρεσιών του Δήμου, έγκριση μελέτης και εκκίνησης διαγωνισμού», κατά το τμήμα που δεν κατατέθηκαν προσφορές στη διαδικασίας διαγωνισμού και κατέστη άγονος, έγκριση νέας μελέτης προμήθειας και εκτέλεση της προμήθειας με ανοικτό δημόσιο διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό και απόφαση για την εξόφληση ασφαλιστικών εισφορών, της πρώην δημοτικής επιχείρησης ΔΕΜΕΚΑΒ, στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (Ε.Τ.Ε.Α.Ε.Π. – Ν.Π.Δ.Δ.).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σχολικός εξοπλισμός στα σχολεία της Μαγνησίας από την ΚΤΥΠ Α.Ε.  - https://t.co/8aXQmMAhFh -

  • Διαδικτυακή ημερίδα για την "Διαδικτυακή εκπαίδευση μια νέα πραγματικότητα"  - https://t.co/wM02ODoaku -

  • Έργα για τον αθλητισμό σε όλη τη Μαγνησία και τις Σποράδες  - https://t.co/PQbjyfEyn3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση