Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Το “Yachting Volos” στο λιμάνι της πόλης
Το “Yachting Volos” στο λιμάνι της πόλης

Το “Yachting Volos” στο λιμάνι της πόλης

Το “ Yachting Volos : Θαλάσσιος Τουρισμός και αστρονομία” θα πραγματοποιηθεί από 14 έως 17 Οκτωβρίου 2021 στο λιμάνι του Βόλου, υπό τη διοργάνωση της εταιρίας  Mact Media Group, συνδιοργανωτή την Περιφέρεια ς και  υποστηρικτή το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Στο Φεστιβάλ θα πάρουν μέρος εκθέτες που ασχολούνται µε το Yachting, τον Θαλάσσιο Τουρισμό και τη αστρονομία, καθώς και κυρίως από την περιοχή της ς, αλλά και από όλη την Ελλάδα.
Εκτιμάται ότι το γεγονός θα προσελκύσει περίπου 10.000 επισκέπτες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία όχι µόνο να επιβιβαστούν σε , κάθε λογής, και να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες είτε της απόκτησης ιδιόκτητου σκάφους, είτε ναύλωσης ενός επαγγελματικού σκάφους, µε ή χωρίς πλήρωμα, αλλά και να γνωρίσουν νέα προϊόντα, να γευθούν τοπικά προϊόντα και γεύσεις και να συµµετέχουν στις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της ς που έχουν σκοπό την ανάδειξη της περιοχής.

Στόχος είναι η ανάδειξη του Yachting, των επαγγελματιών και του ιδιαίτερου τρόπου τουρισμού που μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει µε το Yachting στην Ελλάδα.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, με αφορμή την έναρξη του 1ου YACHTING Φεστιβάλ,  που διοργανώνεται στην πόλη του Βόλου, σημείωσε τα εξής: “Με μεγάλη μας χαρά χαιρετίζουμε το 1ο YACHTING FESTIVAL που θα πραγματοποιηθεί στο λιμάνι του Βόλου.

Τόσο οι ενέργειες οι δικές μας, όσο και άλλων αναπτυξιακών φορέων συνετέλεσαν ώστε η πρώτη να είναι πλέον γεγονός για την περιοχή μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες της πανδημίας.

Η Μαγνησία έχει να επιδείξει ένα ανεκτίμητης αξίας πλούτο τόσο στον θαλάσσιο τουρισμό, όσο και στην γαστρονομία και είμαστε πεπεισμένοι ότι το 1ο YACHTING FESTIVAL θα είναι το πρώτο αξιόπιστο βήμα για την ανάδειξή τους.

Θα πρέπει να γίνει σε όλους κατανοητό ότι η συμβολή του Θαλάσσιου Περιηγητικού Τουρισμού, στην ανάπτυξη της εθνικής τουριστικής οικονομίας είναι τεράστια. Δεν είναι τυχαίο ότι σύμφωνα με την πρόσφατη έρευνα του για τα υπέρ πολυτελή σκάφη αναψυχής, η χώρα μας, βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην και τρίτη παγκοσμίως.

Σε μία πόλη με ναυτική παράδοση λοιπόν, όπως ο Βόλος, μόνο περήφανοι μπορούμε να δηλώνουμε γι' αυτή την έκθεση που θα προσελκύσει επισκέπτες και το ενδιαφέρον όλης της χώρας».

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση