Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / Το θέμα του ΕΑΚ και του Πανθεσσαλικού υπόψη του υφυπουργού Λευτ. Αυγενάκη
Το θέμα του ΕΑΚ και του Πανθεσσαλικού υπόψη του υφυπουργού Λευτ. Αυγενάκη

Το θέμα του ΕΑΚ και του Πανθεσσαλικού υπόψη του υφυπουργού Λευτ. Αυγενάκη

Σε καλό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα σε αίθουσα του ΞΕΝΙΑ η του δημάρχου , Αχ. Μπέου με τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με τη συμμετοχή των κυβερνητικών βουλευτών του Νομού.

Από την πλευρά του δημάρχου τέθηκε το θέμα της χρηματοδότησης για την ανακατασκευή του ΕΑΚ και της παραχώρησης του Πανθεσσαλικού Σταδίου στο Δήμο, ώστε να υπάρξει πλήρης αξιοποίηση όλων των σημαντικών δυνατοτήτων που υπάρχουν για την περαιτέρω του αθλητικού τουρισμού της περιοχής , αλλά και για να δοθούν περαιτέρω ευκαιρίες και δυνατότητες στη και ευρύτερα στην .

Από πλευράς του υφυπουργού αναγνωρίστηκε το δίκαιο και το εύλογο των αιτημάτων και δεσμεύτηκε να τα μελετήσει άμεσα και να δώσει απαντήσεις.

Δηλώσεις στήριξης των αιτημάτων του Δήμου έγιναν και από την πλευρά των βουλευτών, που επανέλαβαν ανάλογες δεσμεύσεις τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράταση της προθεσμίας καταβολής των φορολογικών υποχρεώσεων που είχαν ανασταλεί κατά το εξάμηνο μετά τον «Ιανό»,… - https://t.co/dUPIGxrLBC -

  • Σε διασυλλογικούς αγώνες στίβου η Νίκη Βόλου - https://t.co/Ee6jlfY3UY -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/LgsPcu8eE2 -

"Αλιεύοντας" την είδηση