Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Το Ορφανοτροφείο επισκέφθηκε η Ζέττα Μ. Μακρή
Το Ορφανοτροφείο επισκέφθηκε η Ζέττα Μ. Μακρή

Το Ορφανοτροφείο επισκέφθηκε η Ζέττα Μ. Μακρή

Επίσκεψη στο ίδρυμα του Ορφανοτροφείου πραγματοποίησε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου η βουλευτής . Ζέττα Μακρή μαζί με εθελοντές, συνεργάτες και φίλους του πολιτικού της γραφείου, προκειμένου να δώσει ευχές και δώρα στα του ιδρύματος.

Η βουλευτής συνεχάρη τον πρόεδρο του Κ. Θεοδώρου καθώς και όλο το προσωπικό για την εύρυθμη λειτουργία του ιδρύματος και τις άριστες συνθήκες διαβίωσης των 18 φιλοξενούμενων ανηλίκων.

Στη συνέχεια η κ. Μακρή, μαζί με τα του ιδρύματος στόλισαν  το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο, αντάλλαξαν  ευχές, ενώ η βουλευτής μοίρασε σε όλα τα παιδιά δώρα, τα οποία προμηθεύτηκε η ίδια με τους συνεργάτες του πολιτικού της γραφείου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά από χορηγίες γνωστών τοπικών βιομηχανιών της πόλης, προσφέρθηκε και μία αρκετά μεγάλη ποσότητα προϊόντων και ειδών καθαριότητας προς το ίδρυμα.

Η των παιδιών όσο και της βουλευτή ήταν μεγάλη και δόθηκε η υπόσχεση και από τις δύο πλευρές να τα ξαναπούν εκ του σύνεγγυς σύντομα.

Συνάντηση  Ζέττας Μ. Μακρή με το δήμαρχο Βόλου  

Συνάντηση, όπως είχε συμφωνηθεί προσφάτως και από τις δύο πλευρές, είχε σήμερα η βουλευτής Ν. Ζέττα Μακρή, με τον δήμαρχο Βόλου Αχ. Μπέο. Στην κατ' ιδίαν συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, συζητήθηκαν, όλα τα σοβαρά θέματα της πόλης του Βόλου ενώ αναφορά έγινε και για το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου όπου και οι δύο πλευρές εξέθεσαν αναλυτικά τις απόψεις τους.

Από την πλευρά της η κ. Μακρή έθεσε υπόψιν του δημάρχου δύο βασικά θέματα του Δήμου.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής πρότεινε στον κ. Μπέο να αποστείλει στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη επιστολή με την οποία να ζητείται η μεταφορά από τον δρόμο και του δεύτερου αρχαίου πεσσού που βρίσκεται στην περιοχή των Αλυκών.

Πρόκειται για ένα δίκαιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής καθώς έχουν προκληθεί πολλά και σοβαρά δυστυχήματα.

Ο δήμαρχος Βόλου συμφώνησε απόλυτα με την πρόταση της κ. Μακρή και μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά πως θα αποστείλει αυθημερόν την επιστολή προς την υπουργό.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η κ. Μενδώνη ήταν γενική του Υπουργείου Πολιτισμού με υπουργό τον κ. Τασούλα όταν δόθηκε η άδεια αφαίρεσης και μεταφοράς του πρώτου αρχαίου Πεσσού ενώ δήμαρχος εκείνη την εποχή ήταν και πάλι ο κ. Μπέος.

Η δεύτερη πρόταση της βουλευτή αφορούσε την λειτουργία μίας «τράπεζας χρόνου», μία ιδέα την οποία πρωτοεφάρμοσε η κ. ως δήμαρχος Αθηνών.

Η συγκεκριμένη πρόταση ουσιαστικά αφορά εθελοντές, εθελόντριες καθώς και εργαζομένους και υπηρεσίες του Δήμου Βόλου, οι οποίοι θα γνωστοποιήσουν στις κοινωνικές υπηρεσίες πρόνοιας την πρόθεσή τους να βοηθούν άπορους και μόνους συμπολίτες κατά τη διάρκεια των εορτών.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Βόλου συμφώνησε απόλυτα και σε αυτή την πρόταση την οποία  θα εφαρμόσει ενώ αναμένεται και η πλήθους εθελοντικών συλλόγων της πόλης με πρώτο και καλύτερο, τον «Σύλλογο Φίλων» του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου Βόλου, του οποίου αποτελεί ιδρυτικό μέλος η κ. Μακρή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση