Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Το Κέντρο Πρόληψης ψήφισε Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας
Το Κέντρο Πρόληψης ψήφισε Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας

Το Κέντρο Πρόληψης ψήφισε Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας

 

Μετά από την αναβληθείσα Γενική Συνέλευση του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», λόγω μη απαρτίας, συγκλήθηκε, εκ νέου, συνέλευση, για την Τετάρτη 3 Μαρτίου .

Στη χθεσινή Γ.Σ. των μελών-εταίρων, που πραγματοποιήθηκε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας zoom, συμμετείχαν ο Δήμος Αλμυρού με εκπρόσωπο την Μαρία Σταυραντώνη, ο Δικηγορικός Βόλου με εκπρόσωπο τον γεν. γραμματέα του Συλλόγου Βασίλη Μπακαλιάνο, ο Ιατρικός Βόλου με εκπρόσωπο τον  Αντώνη Καρζή, η με εκπρόσωπο την γεν. γραμματέα της Ένωσης Λιάνα Πασχούδη, η της Περιφέρειας Θεσσαλίας με εκπρόσωπο τον Ευθύμιο Ζιγγιρίδη και η Μητρόπολη και Αλμυρού με εκπρόσωπο τον αρχιμανδρίτη Σεβαστιανό Ζερβό. Τα υπόλοιπα μέλη δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Ο πρόεδρος του Σώματος, Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλα τα μέλη για την παρουσία τους, τονίζοντας τη σπουδαιότητα αυτής της Γενικής Συνέλευσης αφού το Σώμα θα αποφάσιζε για τον τρόπο λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης για τα επόμενα 20 χρόνια.

Συζητήθηκε και ψηφίστηκε από το σύνολο των παρευρισκόμενων μελών της Συνέλευσης, Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας.

Το Κέντρο Πρόληψης, απέκτησε, για πρώτη φορά από την ίδρυσή του, Εσωτερικό Κανονισμό Λειτουργίας, όπου καταγράφονται οι αρχές οργάνωσης και λειτουργίας του Κέντρου οι οποίες ορίζουν το πλαίσιο, βάσει, του οποίου θεσπίζεται η οργάνωσή του και αναπτύσσεται η δραστηριότητά του.

Ο Εσωτερικός Κανονισμός Λειτουργίας έχει σκοπό τη ρύθμιση της οργάνωσης και λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης, προκειμένου να διασφαλίζονται η ακεραιότητα του Κέντρου, η της δραστηριότητας του, ο της διοίκησης και ο τρόπος λήψης των αποφάσεων, καθώς και η συμμόρφωση με τη και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη Σύμβαση με τον ΟΚΑΝΑ.

Επιπλέον, εκσυγχρονίστηκε το Καταστατικό του Κέντρου Πρόληψης, μετά από 22 χρόνια λειτουργίας και προσαρμόστηκε στην τρέχουσα ώστε να εξυπηρετεί τις σύγχρονες ανάγκες του.

Τόσο ο Εσωτερικός Κανονισμός όσο και το Καταστατικό, αποτελούν σημαντικά εργαλεία για την αποτελεσματική και αποδοτική λειτουργία του Κέντρου.

Το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής», ευχαριστεί όλους τους εταίρους για τη συμβολή τους στην του Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας όπως και του νέου Καταστατικού.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί, ειδικά, τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου για την ανιδιοτελή συνεισφορά του, ώστε τα παραπάνω έγγραφα να αποτελέσουν αποτελεσματικά και ευέλικτα εργαλεία λειτουργίας του Κέντρου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Με στίχους του κορυφαίου φιλέλληνα ποιητή Λόρδου Βύρωνα τιμά ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας την «Ημέρα Φιλελληνισμού κ… - https://t.co/cOlpqBstaO -

  • Με τεστ ταχείας ανίχνευσης η επαναλειτουργία σχολών οδηγών - https://t.co/dSty2vSOtB -

  • Ανησυχίες επαγγελματιών και πορεία έργων στη Σκιάθο - https://t.co/SD9xlGj4Uy -

"Αλιεύοντας" την είδηση