Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Tο γκαράζ της Φιλελλήνων στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής
Tο γκαράζ της Φιλελλήνων στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Tο γκαράζ της Φιλελλήνων στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Με  θέμα συζήτησης την υποβολή πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου «Πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος – Φιλελλήνων», συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Παρασκευή 23 Μαρτίου, στις 13.30 η Οικονομική Επιτροπή.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, το κατεπείγον της συνεδρίασης στο γεγονός της ανάδειξης αναδόχου για την άμεση ολοκλήρωση του έργου.

Η επιτροπή διαγωνισμών έργων προτείνει στην επιτροπή να κατακυρωθεί η ΑΡΧΙΤΕΧ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, γιατί κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατακύρωσης.

Νέα  συνεδρίαση τη Δευτέρα

Συνεδριάζει  εκ νέου τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, στις 13.30 η Οικονομική επιτροπή με οκτώ θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων, η ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για την εκτέλεση της προμήθειας έτοιμων γευμάτων για την σίτιση απόρων, του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, ΚΑΠΗ & Δημόσιας Υγείας  και των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Βόλου με ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για τα έτη  2018-2019 (διάρκεια 12 μηνών)».

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για την ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για την ανάθεση του έργου «Διαδρομή ΑΜΕΑ στο της πόλης» και θα εγκριθεί το αποτέλεσμα, των δημοπρασιών για την εκμίσθωση  των 12 δημοτικών αγροκτημάτων στη θέση «Λόγγος» Δ.Ε. Ν. Αγχιάλου.

 

"Αλιεύοντας" την είδηση