Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Tο γκαράζ της Φιλελλήνων στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής
Tο γκαράζ της Φιλελλήνων στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Tο γκαράζ της Φιλελλήνων στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Με  θέμα συζήτησης την υποβολή πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του προσωρινού αναδόχου του έργου «Πολυώροφο κτίριο στάθμευσης αυτοκινήτων στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος – Φιλελλήνων», συνεδριάζει εκτάκτως αύριο Παρασκευή 23 Μαρτίου, στις 13.30 η Επιτροπή.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, το κατεπείγον της συνεδρίασης στο γεγονός της ανάδειξης αναδόχου για την άμεση ολοκλήρωση του έργου.

Η διαγωνισμών έργων προτείνει στην να κατακυρωθεί η σύμβαση ΑΡΧΙΤΕΧ ΑΩΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, γιατί κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατακύρωσης.

Νέα  συνεδρίαση τη Δευτέρα

Συνεδριάζει  εκ νέου τη Δευτέρα 26 Μαρτίου, στις 13.30 η επιτροπή με οκτώ θέματα συζήτησης, μεταξύ των οποίων, η ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για την εκτέλεση της προμήθειας έτοιμων γευμάτων για την σίτιση απόρων, του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, & Δημόσιας Υγείας  και των ών του Μουσικού Σχολείου Βόλου με ανοικτό διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό για τα έτη  -2019 (διάρκεια 12 μηνών)».

Επίσης, θα ληφθεί απόφαση για την ανάληψη πολυετούς υποχρέωσης για την ανάθεση του έργου «Διαδρομή ΑΜΕΑ στο κέντρο της πόλης» και θα εγκριθεί το , των δημοπρασιών για την εκμίσθωση  των 12 δημοτικών αγροκτημάτων στη θέση «Λόγγος» Δ.Ε. Ν. Αγχιάλου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση