Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Το Εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου
Το Εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Το Εορταστικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου

Το Εορτστικό Χριστουγεννιάτικο της Βόλου,  θ πραγματοποιηθεί την 8 Δεκεμβρίου 2019, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Εξωραϊστικής, του κτιρίου της Λέσχης Κοινωνίας Βόλου (Ι. Καρτάλη με Πολυμέρη) , από τις 10:00 το πρωί έως τις 8:00 το βράδυ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση  “η Χριστουγεννιάτικη Εορταγορά που διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά, έχει ως στόχο την ενίσχυση του Παραρτήματος, για τη συνέχιση των παρεχόμενων θεραπευτικών υπηρεσιών σε 70 από τη Μαγνησία και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Στο θα διατεθούν Χειροποίητες Δημιουργίες, Χριστουγεννιάτικα Δώρα- Στολίδια και Γλυκά, φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη από τις Φίλες Εθελόντριες και τα μέλη της Διοίκησης της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Η εορταστική ατμόσφαιρα θα εμπλουτιστεί στις 12 το μεσημέρι με
μουσικό πρόγραμμα από τη Χορωδία «ΙΩΝΙΑ», υπό τη Διδασκαλία -Διεύθυνση της κ. Κορνηλίας Φραγκογιάννη και με συνοδεία στο πιάνο από την κ. Κασσιανή Αμυγδαλίτση.

Προσκαλούμε τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας να μοιραστούν μαζί μας τη της προσφοράς, υποστηρίζοντας έμπρακτα το μας, καθώς με την αγορά δύο στολιδιών προσφέρεται η δυνατότητα μίας ς στα «Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ. Η είσοδος ελεύθερη! Πρόσβαση για ΑμΕΑ από την είσοδο της Πολυμέρη 11:00 π.μ.-3:00 μ.μ.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση