Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Το ΔΣ του Τοπικού Τμήματος Μαγνησίας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Ορφανοτροφείο Βόλου
Το ΔΣ του Τοπικού Τμήματος Μαγνησίας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Το ΔΣ του Τοπικού Τμήματος Μαγνησίας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Το επισκέφθηκε σήμερα το ΔΣ του Τοπικού Τμήματος του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας με σκοπό να δωρίσουν μια σειρά από ενδύματα, υποδήματα κι άλλα χρήσιμα είδη, για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Οι Άγιες Ημέρες των Εορτών προτάσσουν την αλληλεγγύη και την δωρεά ως τα καλύτερα δείγματα έμπρακτης αγάπης προς τον συνάνθρωπο, και ιδίως όταν πρόκειται για παιδιά η ευαισθητοποίηση είναι πιο έντονη. Τους Πέτρο Σκάμπουρα, Ευάγγελο Κάβουρα και Δήμητρα Γεωργατζή, Πρόεδρο, Γενικό Γραμματέα και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων αντίστοιχα του ΔΣ των Εργαζομένων στην ΠΕ Μαγνησίας & Σποράδων, τούς υποδέχθηκε εκ μέρους του Ορφανοτροφείου Βόλου ο Γιώργος Σκαμπάς, Ταμίας του ΔΣ, ο οποίος και παρέλαβε την δωρεά τους.

Με την όμορφη αυτή αφορμή ανθρωπιάς, το ΔΣ του Τοπικού Τμήματος του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας εύχεται σε όλους «Εορτές Φωτεινές με Υγεία, Θαλπωρή και Χαρά».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #φωτιά σε εν κινήσει Ι.Χ. στην Κάτω Γατζέα #ΙΧ #ΚάτωΓατζέα #φωτιά - https://t.co/nP5ch1Zxze -

  • Συνεργασία με επαγγελματίες αδειούχους πιστοποιημένους ψυκτικούς - https://t.co/GL74PT5ehT -

  • Διεξαγωγή Πανελλαδικών Εξετάσεων Γενικών Λυκείων στη Μαγνησία #πανελλαδικέςεξετάσεις - https://t.co/uQbSVNTRUd -

"Αλιεύοντας" την είδηση