Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Το ΔΣ του Τοπικού Τμήματος Μαγνησίας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Ορφανοτροφείο Βόλου
Το ΔΣ του Τοπικού Τμήματος Μαγνησίας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Το ΔΣ του Τοπικού Τμήματος Μαγνησίας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας Θεσσαλίας στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Το επισκέφθηκε σήμερα το ΔΣ του Τοπικού Τμήματος Μαγνησίας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας ς με σκοπό να δωρίσουν μια σειρά από ενδύματα, υποδήματα κι άλλα χρήσιμα είδη, για τα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί.

Οι Άγιες Ημέρες των Εορτών προτάσσουν την και την δωρεά ως τα καλύτερα δείγματα έμπρακτης ς προς τον συνάνθρωπο, και ιδίως όταν πρόκειται για παιδιά η ευαισθητοποίηση είναι πιο έντονη. Τους Πέτρο Σκάμπουρα, Ευάγγελο Κάβουρα και Δήμητρα εωργατζή, Πρόεδρο, ενικό Γραμματέα και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων αντίστοιχα του ΔΣ των Εργαζομένων στην & Σποράδων, τούς υποδέχθηκε εκ μέρους του υ ο Γιώργος Σκαμπάς, Ταμίας του ΔΣ, ο οποίος και παρέλαβε την δωρεά τους.

Με την όμορφη αυτή αφορμή ανθρωπιάς, το ΔΣ του Τοπικού Τμήματος Μαγνησίας του Συλλόγου Εργαζομένων Περιφέρειας ς εύχεται σε όλους «Εορτές Φωτεινές με Υγεία, Θαλπωρή και Χαρά».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση