Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΒΟΛΟΣ / ΘΕΣΣΑΛΙΑ / Το Άγιο Φως στον Βόλο
Το Άγιο Φως στον Βόλο

Το Άγιο Φως στον Βόλο

Το Άγιο Φως φέτος ήρθε στον Βόλο από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Στον ι.ν. του Αγίου Νεκταρίου, δίπλα από το Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, μετέφερε το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός.

 Οι πιστοί θα μπορούν να λαμβάνουν το Άγιο Φως από το εκκλησάκι που βρίσκεται στην οδό Αντωνοπούλου και Δημάρχου Γεωργιάδου, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα προφύλαξης.

Στα Μετέωρα το Άγιο Φως

Στην πόλη της Καλαμπάκας και από εκεί στις Μονές των Μετεώρων έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας το Άγιο Φως.

Το κόμισαν και εκεί ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, όπως νωρίτερα σε Βόλο και και ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης.

Έγινε δεκτό από τον πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων, Αρχιμανδρίτη Νήφωνα Καψάλη, απόντος του επισκόπου Θεοκλήτου.

Το Άγιο Φως έφτασε στα

Όπως κατέγραψε το trikalavoice.gr το απόγευμα της Δευτέρας ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός κόμισε στα Τρίκαλα το Άγιο Φώς και το παρέδωσε στον Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομο, στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης  παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη.

Οι πιστοί μπορούν να το παραλαμβάνουν το Άγιο Φως από το παρεκκλήσι του Μητροπολιτικού Ναού  Αγίου Νικολάου.

ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΡΤΥΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΡΙΣΗΣ

Ενόψει της εορτής της Κυριακής του ΘΩΜΑ, της λεγομένης και ΑΝΤΙΠΑΣΧΑ, αφίχθη στις 25-4-2020 22:30 στον Ιερό Ναό του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λαρίσης το ΑΓΙΟ ΦΩΣ, το οποίο μετέφερε, από το Μετόχι του Παναγίου Τάφου
στην Αθήνα, ο ίδιος ο περιφερειάρχης Κων. Αγοραστός, διότι είπε:  “δεν αντέχω να βλέπω την Περιφέρειά μου και την πόλη της Λάρισας χωρίς την παρουσία του ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ”.

Έτσι λοιπόν, καθώς βρισκόταν έξω από τη Λάρισα αιφνιδίασε με τηλεφώνημά του τον προϊστάμενο του Ι.Ναού Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λαρίσης, αρχιμ. Νικηφόρο Κοντογιάννη και με την παρουσία του κατέβηκε στον Ι.Ναό, προσκύνησε το Ι.Λείψανο του Μεγ. Αγ. Γεωργίου και στη συνέχεια είχε την ευλογία να ανάψει τα καντήλια στον Ιερό ναό. Το ΑΓΙΟ ΦΩΣ θα παραμείνει στον ναό   και θα μπορούν οι πιστοί να το παραλαμβάνουν από το προσκυνητάρι του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ι.Ναού (γωνία Λεωφ.Κ.Καραμανλή και Αρκαδίου). 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • #αναπηρία και Πολιτική Ορθότητα #αναπηρία - https://t.co/1BJ9nONw7d -

  • Θανατηφόρο τροχαίο στην Ευξενούπολη Αλμυρού #θανατηφόροτροχαίο - https://t.co/QpgodRhMPd -

  • Υπερσύγχρονο Διαλογητήριο Mήλων στη "#ΖΑΓΟΡΙΝ" #ΖΑΓΟΡΙΝ - https://t.co/wNDSFS86S9 -

"Αλιεύοντας" την είδηση