Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΥΓΕΙΑ / Το 2ο Ολιστικό φεστιβάλ για πρώτη φορά στο Βόλο
Το 2ο Ολιστικό φεστιβάλ για πρώτη φορά στο Βόλο

Το 2ο Ολιστικό φεστιβάλ για πρώτη φορά στο Βόλο

Το 2ο Ολιστικό φεστιβάλ για πρώτη φορά έρχεται και στο Βόλο , το 3ήμερο 7-8-9/9/2018.

Το Holιstic Festival / HOLISTIC LIFE STYLE, το πρωτότυπο αυτό πολιτιστικό γεγονός, συνδυάζει όλες τις πτυχές του σύγχρονου Lifestyle και κυρίως άθληση και ευεξία, σε ένα ψυχαγωγικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα δράσεων ανοικτό για όλες τις ηλικίες.

Η “Ολιστική ζωή” αποτελεί ένα νέο τρόπο ζωής που στηρίζεται στους πυλώνες της θετικής ψυχολογίας και της ψύχραιμης αντιμετώπισης των καταστάσεων, την μεσογειακή διατροφή και τη σωματική άσκηση.

Με κύριους φορείς διοργάνωσης το Ναυτικό Όμιλο Βόλου Αργοναύτες (ΝΟΒΑ), την Περιφέρεια Θεσσαλίας και αρωγό την Μαγνήτων Κιβωτό, σε συνεργασία με το Λιμενικό Σώμα, τον Οργανισμό Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ) και το Δήμο Βόλου, μπορεί κανείς να καταλάβει ότι το κύριο χαρακτηριστικό των δράσεων συμπεριλαμβάνει δρώμενα στο νερό και στην παραλία του Βόλου.

Αγώνες δρόμου, sup / ιστιοπλοΐα για όλη την οικογένεια, γευσιγνωσία/μεσογειακή διατροφή, εναλλακτικά ομαδικά προγράμματα άσκησης (νέες τάσεις) με τους κορυφαίους του χώρου, ομιλίες με ολιστική προσέγγιση, επιδείξεις, αθλητικά show, ποδηλατάδα για όλους με ξύλινα ποδήλατα, πεζοπορία για όλους στην Μακρυνίτσα, προβολή ταινίας, παιδικό εργαστήρι, καθώς φυσικά και το beach party της σεζόν.

Όλα μαζί συμπληρώνουν το πολυαναμενόμενο γεγονός που έρχεται για πρώτη φορά στην Κεντρική Ελλάδα.

Με συμμετοχές διακεκριμένων αθλητών και τηλεοπτικών προσωπικοτήτων στα events, αλλά και εκ μέρους της πρωταθλήτριας Σοφίας Αμούντζια, η “ιδέα-ψυχή” του Holistic Festival που έρχεται για πρώτη φορά στον Βόλο, αναμένεται μεγάλη συμμετοχή με παρουσία από όλη την Ελλάδα και προβολή που θα αναδείξει την πόλη μας με τον καλύτερο τρόπο.

Σκοπός του φεστιβάλ είναι να γνωρίσει το ευρύ κοινό, βιωματικά, έναν ολιστικό, υγιεινό τρόπο ζωής, με θετική ενέργεια.

Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από δράσεις, που αποτελούν αυτόν το εναλλακτικό τρόπο ζωής, ώστε οι συμμετέχοντες να ζήσουν, για ένα 3ήμερο, αυτή τη μοναδική εμπειρία, με απώτερο στόχο να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους προς το καλύτερο.

Επιδίωξη  των διοργανωτών είναι να υλοποιήσουν ένα φεστιβάλ, το οποίο θα αναδείξει τη φυσική ομορφιά του τόπου, σε συνδυασμό με την πολιτιστική κληρονομιά, μέσα από δράσεις, που απευθύνονται σε όλους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ανοιγει ο δρόμος για την υλοποίηση της επένδυσης στις Νηές Σούρπης - https://t.co/XbxMMdOWTN -

  • Μαζική συμμετοχή των μηχανικών του δημοσίου στις αρχαιρεσίες της ΕΜΔΥΔΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ - https://t.co/YCaFf6uZOd -

  • Συγκέντρωση και πορεία στο Βόλο για τον Δημ. Κουφοντίνα - https://t.co/0UDBa3WWti -

"Αλιεύοντας" την είδηση