Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Την πίτα του έκοψε το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας
Την πίτα του έκοψε το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας

Την πίτα του έκοψε το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας

Το ΕΠΑΜ ς Ν. έκοψε την πίτα του την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Παράλληλα τελέστηκε Αγιασμός από ιερέα της Μητρόπολης Δημητριάδος .

Στο δελτίο τύπου του ΕΠΑΜ αναφέρεται: “Μας τίμησε με την παρουσία της η κα Αγγελική Ιωαννίτη η οποία είναι γνωστή για το κοινωνικό της έργο σε όλο τον Νομό Μαγνησίας προσφέροντας σε ανθρώπους που αυτούς τους καιρούς Κατοχής της χώρας ζουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Η κα Αγγελική Ιωαννίτη είναι υπεύθυνη της Κουζίνας Αλληλεγγύης . Η πρόεδρος του συλλόγου Μακεδόνων αλλά και η γραμματέας επικοινώνησαν μαζί μας για να μας ευχαριστήσουν για την πρόσκληση αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορέσανε να παραβρεθούν.

Παρόλα αυτά μας δηλώσανε ότι θα είμαστε σε επαφή. Το παρόν έδωσε στην Κοπή Πίτας και το μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας .

Ενημέρωση προς τους παραβρισκόμε σε ότι αφορά την Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία που κατέθεσε το ΕΠΑΜ αλλά και για τα Εθνικά Θέματα έγινε από τα μέλη της Π.. του ΕΠΑΜ Απόστολο Μόσχο και ιώργο Λέτσιο και την διδάκτορ Νομικής Κέρη Μαυρομάτη. “

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση