Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Την πίτα του έκοψε το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας
Την πίτα του έκοψε το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας

Την πίτα του έκοψε το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας

Το Περιφέρειας . Μαγνησίας έκοψε την πίτα του 2018 την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Παράλληλα τελέστηκε Αγιασμός από ιερέα της Μητρόπολης Δημητριάδος .

Στο δελτίο τύπου του Μαγνησίας αναφέρεται: “Μας τίμησε με την παρουσία της η κα Αγγελική Ιωαννίτη η οποία είναι γνωστή για το κοινωνικό της σε όλο τον ομό Μαγνησίας προσφέροντας σε ανθρώπους που αυτούς τους καιρούς ς της χς ζουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Η κα Αγγελική Ιωαννίτη είναι υπεύθυνη της Κουζίνας Αλληλεγγύης . Η πρόεδρος του συλλόγου Μακεδόνων Βόλου αλλά και η επικοινώνησαν μαζί μας για να μας ευχαριστήσουν για την πρόσκληση αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορέσανε να παραβρεθούν.

Παρόλα αυτά μας δηλώσανε ότι θα είμαστε σε επαφή. Το παρόν έδωσε στην Κοπή Πίτας και το μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας Στέλιος Λημνιός.

Ενημέρωση προς τους παραβρισκόμε σε ότι αφορά την Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία που κατέθεσε το ΕΠΑΜ αλλά και για τα Εθνικά Θέματα έγινε από τα μέλη της Π.Γ. του ΕΠΑΜ Απόστολο Μόσχο και Γιώργο Λέτσιο και την διδάκτορ Νομικής Κέρη Μαυρομάτη. “

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση