Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Την πίτα του έκοψε το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας
Την πίτα του έκοψε το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας

Την πίτα του έκοψε το ΕΠΑΜ Περιφέρειας Ν. Μαγνησίας

Το ΕΠΑΜ Περιφέρειας . έκοψε την πίτα του 2018 την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου. Παράλληλα τελέστηκε Αγιασμός από ιερέα της Μητρόπολης .

Στο δελτίο τύπου του ΕΠΑΜ αναφέρεται: “Μας τίμησε με την παρουσία της η κα Αγγελική Ιωαννίτη η οποία είναι γνωστή για το κοινωνικό της σε όλο τον Νομό προσφέροντας σε ανθρώπους που αυτούς τους καιρούς Κατοχής της χώρας ζουν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες.

Η κα Αγγελική Ιωαννίτη είναι υπεύθυνη της Κουζίνας Αλληλεγγύης Βόλου. Η πρόεδρος του συλλόγου Μακεδόνων Βόλου αλλά και η επικοινώνησαν μαζί μας για να μας ευχαριστήσουν για την πρόσκληση αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορέσανε να παραβρεθούν.

Παρόλα αυτά μας δηλώσανε ότι θα είμαστε σε επαφή. Το έδωσε στην Κοπή Πίτας και το μέλος της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας .

Ενημέρωση προς τους παραβρισκόμενους σε ότι αφορά την Μήνυση για Εσχάτη Προδοσία που κατέθεσε το ΕΠΑΜ αλλά και για τα Εθνικά Θέματα έγινε από τα μέλη της Π.Γ. του ΕΠΑΜ Απόστολο Μόσχο και Γιώργο Λέτσιο και την διδάκτορ Νομικής Κέρη Μαυρομάτη. “

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Καταγγελία για τις τοποθετήσεις-μεταθέσεις των διοικητικών γραμματέων στα σχολεία - https://t.co/Woj6D3DlF7… -

  • Μεθυσμένος 18χρονος προκάλεσε τροχαίο στην Αλόννησο - https://t.co/fY3T6O3thW -

  • Δεκαοκτώ θετικά κρούσματα covid-19 στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/EbXPKi3Umx -

"Αλιεύοντας" την είδηση