Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Την πίτα της έκοψε στο Βόλο η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος
Την πίτα της έκοψε στο Βόλο η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

Την πίτα της έκοψε στο Βόλο η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

 

Στο “Volos Palace” πργματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου η κοπή πίτας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος για τα μέλη του Νομού ς.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Αγγελέτος, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με , τονίζοντας ότι έρχεται μεγάλο «» κι τόσο στο όσο και στο ασφαλιστικό και νέα δεδομένα για τους λειτουργούς γραφείων κηδειών.

Στη συνέχεια, έγινε ενημέρωση για το νέο χάρτη, τον Α ( Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης – Έξοδα Κηδείας ) και την μαύρη , από τον λογιστή της Ένωσης Νίκο Παπαργυρόπουλο και τον νομικό σύμβουλο της Ένωσης Βασίλη Νιζάμη.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, οι λειτουργοί γραφείων κηδειών, ενημερώθηκαν για όλες τις και τα νέα δεδομένα, ενώ οι εισηγητές, «βομβαρδίστηκαν» από ερωτήσεις κι απορίες.

Μάλιστα από τους εισηγητές, εφιστήθηκε η προσοχή στους λειτουργούς καθώς τα πρόστιμα είναι τσουχτερά, τόσο για τις φορολογικές όσο και για τις ασφαλιστικές παραβάσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση