Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Την πίτα της έκοψε στο Βόλο η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος
Την πίτα της έκοψε στο Βόλο η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

Την πίτα της έκοψε στο Βόλο η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος

 

Στο “Volos Palace” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου η κοπή πίτας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος για τα μέλη του Νομού Μαγνησίας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Νίκος Αγγελέτος, ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, τονίζοντας ότι έρχεται μεγάλο «τσουνάμι» κι τόσο στο φορολογικό όσο και στο ασφαλιστικό και νέα για τους λειτουργούς γραφείων κηδειών.

Στη συνέχεια, έγινε ενημέρωση για το νέο φορολογικό χάρτη, τον ΕΦΚΑ ( Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης – Έξοδα Κηδείας ) και την μαύρη εργασία, από τον λογιστή της Ένωσης Νίκο Παπαργυρόπουλο και τον νομικό σύμβουλο της Ένωσης Βασίλη Νιζάμη.

Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης, οι λειτουργοί γραφείων κηδειών, ενημερώθηκαν για όλες τις και τα νέα δεδομένα, ενώ οι εισηγητές, «βομβαρδίστηκαν» από ερωτήσεις κι απορίες.

Μάλιστα από τους εισηγητές, εφιστήθηκε η προσοχή στους λειτουργούς καθώς τα πρόστιμα είναι τσουχτερά, τόσο για τις φορολογικές όσο και για τις ασφαλιστικές παραβάσεις.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατασχέθηκαν πάνω από 6,5 κιλά κάνναβης στο Βόλο #ακατέργαστηκάνναβη #Βόλος - https://t.co/puHmjj9imR -

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

"Αλιεύοντας" την είδηση