Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Την Παρασκευή συνεδριάζει εκ νέου το Δ.Σ. Βόλου
Την  Παρασκευή συνεδριάζει εκ νέου το Δ.Σ. Βόλου

Την Παρασκευή συνεδριάζει εκ νέου το Δ.Σ. Βόλου

Tην Πρσκευή 29 Ιουλίου στις 2.30 μ.μ. συνεδριάζει εκτάκτως το , με την προγραμματισμένη για χθες συνεδρίαση που προκλήθηκε μετά από αίτημα 16 δημοτικών συμβούλων των μειοψηφιών, με μοναδικό θέμα συζήτησης την αποδοχή από τον ΣΥΔΙΣΑ του αιτήματος της «ΣΥΣΤΗΑ ΑΤΙΡΥΠΑΝΣΗΣ ANSY Α.Ε.» για τη μεταφορά και απόρριψη αποστειρωμένων Ε.Α.Α.Μ (Επικίνδυνων Αποβλήτων Αμιγώς Μολυσματικών) από τη ΒΙΠΕ ς στον ΧΥΤΑ Π.Σ. .

Να σημειωθεί ότι η χθεσινή συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω μη απαρτίας του Σώματος.

Η

Εν τω μεταξύ, η απαντά στη χθεσινή ανακοίνωση της μειοψηφίας, με το γνωστό πλέον ύφος της: ” Εθισμένοι πλέον από την συμπεριφορά τους ως cartoons τα μέλη μερίδας των μειοψηφιών του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, επιχειρούν να ευτελίσουν το κορυφαίο πολιτικό και δημοκρατικό όργανο της πόλης και να το φέρουν στο επίπεδό τους, δηλαδή σε αυτό της φθήνιας, της μιζέριας και του κουτσομπολιού.

Είναι προφανές ότι δεν θα επιτρέψουμε σε όλες αυτές τις φιγούρες να συνεχίσουν την υποβάθμιση της πόλης και με αίσθημα ευθύνης και καθήκοντος θα διασφαλίσουμε τα συμφέροντα των συμπολιτών μας, που σίγουρα καμία σχέση έχουν με τις κωμικοτραγικές επιδιώξεις των συγκεκριμένων συμβούλων.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της εναπόθεσης αποβλήτων στο ΧΥΤΑ του Βόλου, όπως σαφώς και εμπεριστατωμένα προκύπτει και από την αναλυτική απάντηση του ΣΥΔΙΣΑ, κάθε ενέργεια διεκόπη, εδώ και δυο μήνες, ευθύς ως τέθηκε θέμα αμφισβήτησης και δεν πρόκειται να επαναληφθεί μέχρις ότου ρητά αποφανθούν οι αρμόδιες αρχές. Όλα τα άλλα είναι φαιδρότητες και προσπάθειες ασήμαντων πολιτικάντηδων να διατηρηθούν στην επικαιρότητα και να δικαιολογήσουν την παρουσία τους, που δυστυχώς για τους ίδιους δεν είναι απαραίτητη σε κανένα.

Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι την ατζέντα των θεμάτων και της επικαιρότητας την καθορίζουμε εμείς. Αυτοί ας κρατήσουν την τηλεφωνική ατζέντα να μιλούν μεταξύ τους, με γραμματείς και φαρισαίους και με κάθε είδους Καρεκλίδηδες”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση