Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του ΟΛΒ για παραχώρηση χρήσης του τέρμιναλ
Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του ΟΛΒ  για παραχώρηση χρήσης του τέρμιναλ

Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του ΟΛΒ για παραχώρηση χρήσης του τέρμιναλ

Συνεδρίσε σήμερ  το Δ.Σ. του   και ασχολήθηκε με το θέμα της παραχώρησης δικαιώματος χρήσης των χώρων που συγκροτούν το τμήμα ΄, του ισογείου, του κτιρίου ΙΑΣΩΝ, στην κεντρική προβλήτα λιμένος , σε έναν από τους τρεις ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν οι οικονομικές προσφορές των τριών ενδιαφερομένων να μισθώσουν το χώρο και η απόφαση θα ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. την ερχόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι ενδιαφέρον  για χρήση του ισόγειου χώρου του στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού Βόλου, 1.043,74 τ.μ., έχουν δείξει με την οικονομικών προσφορών η Βολιώτικη κατασκευαστική εταιρία η STEEL & STRUCTURAL DETAIL ENGINEERS, που εξειδικεύεται στην κατασκευή κτιρίων με χρήση τεχνολογίας, το σούπερ μάρκετ , που δεν διαθέτει κατάστημα στη Θεσσαλία και το   Φυσικής Ιστορίας, που θέλει να δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο με τη χρήση τεχνολογίας που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες και τους μαθητές.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση