Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του ΟΛΒ για παραχώρηση χρήσης του τέρμιναλ
Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του ΟΛΒ  για παραχώρηση χρήσης του τέρμιναλ

Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του ΟΛΒ για παραχώρηση χρήσης του τέρμιναλ

Συνεδρίσε σήμερ  το Δ.Σ. του ΟΛΒ  και ασχολήθηκε με το θέμα της παραχώρησης δικαιώματος χρήσης των χώρων που συγκροτούν το τμήμα ΄, του ισογείου, του κτιρίου ΙΑΣΩΝ, στην κεντρική λιμένος , σε έναν από τους τρεις ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν οι οικονομικές προσφορές των τριών ενδιαφερομένων να μισθώσουν το χώρο και η απόφαση θα ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. την ερχόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι ενδιαφέρον  για χρήση του υ χώρου του τέρμιναλ στην κεντρική του λιμανιού Βόλου, 1.043,74 τ.μ., έχουν δείξει με την κατάθεση οικονομικών προσφορών η Βολιώτικη κατασκευαστική εταιρία η STEEL & STRUCTURAL DETAIL ENGINEERS, που εξειδικεύεται στην κατασκευή κτιρίων με χρήση τεχνολογίας, το σούπερ μάρκετ Bazaar, που δεν διαθέτει κατάστημα στη και το  , που θέλει να δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο με τη χρήση τεχνολογίας που θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες και τους μαθητές.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση