Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του ΟΛΒ για παραχώρηση χρήσης του τέρμιναλ
Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του ΟΛΒ  για παραχώρηση χρήσης του τέρμιναλ

Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση του ΟΛΒ για παραχώρηση χρήσης του τέρμιναλ

Συνεδρίασε σήμερα  το Δ.Σ. του ΟΛΒ  και ασχολήθηκε με το θέμα της παραχώρησης δικαιώματος χρήσης των χώρων που συγκροτούν το τμήμα Γ΄, του ισογείου, του κτιρίου ΙΑΣΩΝ, στην κεντρική λιμένος Βόλου, σε έναν από τους τρεις ενδιαφερόμενους.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Βόλου Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, στη συνεδρίαση παρουσιάστηκαν οι οικονομικές προσφορές των τριών ενδιαφερομένων να μισθώσουν το χώρο και η απόφαση θα ληφθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. την ερχόμενη εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι ενδιαφέρον  για χρήση του ισόγειου χώρου του στην κεντρική προβλήτα του λιμανιού Βόλου, 1.043,74 τ.μ., έχουν δείξει με την κατάθεση οικονομικών προσφορών η Βολιώτικη κατασκευαστική εταιρία η STEEL & STRUCTURAL DETAIL ENGINEERS, που εξειδικεύεται στην κατασκευή κτιρίων με χρήση τεχνολογίας, το σούπερ μάρκετ Bazaar, που δεν διαθέτει στη Θεσσαλία και το  Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, που θέλει να δημιουργήσει έναν σύγχρονο χώρο με τη χρήση τεχνολογίας που θα αποτελέσει έλξης για τους επισκέπτες και τους μαθητές.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη 17χρονου στη Ν. Ιωνία με κάνναβη #ακατέργαστηκάνναβη - https://t.co/iKuNbshtIE -

  • Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων πρώτης αρωγής για τους σεισμόπληκτους της Σάμου και της Θεσσαλίας… - https://t.co/rDQUYaOv00 -

  • Πιστώνονται οι λογαριασμοί πολιτών και επιχειρήσεων στις Σποράδες για το Μεταφορικό Ισοδύναμο του 2021… - https://t.co/gR3S7PWNdt -

"Αλιεύοντας" την είδηση