Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σήμερα, δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων, η βραδιά των φαναριών στην παραλία του Βόλου
Σήμερα, δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων, η βραδιά των φαναριών στην παραλία του Βόλου

Σήμερα, δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων, η βραδιά των φαναριών στην παραλία του Βόλου

Σήμερα,  δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, Τρίτη, 26 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί  η βραδιά των φαναριών στην του Βόλου, μπροστά από το και τη φωτισμένη «Αργώ».

Η βραδιά των φαναριών θα διοργανωθεί για μία ακόμη χρονιά, με στόχο τη στήριξη ευαγών ιδρυμάτων της περιοχής. Ήδη έχει γίνει προμήθεια 5.000 φαναριών, τα οποία θα διατεθούν στους πολίτες. Κάθε πολίτης θα προσφέρει ένα χρηματικό ποσό για να αγοράσει το φαναράκι, το οποίο θα ανάβει και θα απελευθερώνει στον ουρανό μαζί με την ευχή του.

Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα προσφερθεί στα ιδρύματα: Ορφανοτροφείο Βόλου, ΕΛΕΠΑΠ, «Πίστη», «Φλόγα», και Κιβωτός του Κόσμου.

Τα φαναράκια θα διατίθενται στο κοινό από τις 5.00μ.μ. στα ειδικά που στήνονται κάθε χρόνο για τα αντίστοιχα ιδρύματα. Στις 7.00μ.μ. ακριβώς θα ανάψουν τα φανάρια ταυτόχρονα από τους συμμετέχοντες και 5.000 ευχές θα ανεβούν στον ουρανό, δημιουργώντας το καταπληκτικό θέαμα.

Η διάθεση ξεκινά από τις 5,00, προκειμένου να μη δημιουργηθεί συνωστισμός κατά τη διανομή. Παρακαλούνται όμως οι συμμετέχοντες να συντονιστούν με τους διοργανωτές και να στείλουν την ευχή τους στις 7.00, μαζί με τους υπόλοιπους συμπολίτες. Για την προμήθεια του φαναριού δεν υπάρχει τιμή αγοράς, προαιρετικά στους κουμπαράδες των περιπτέρων ο καθένας προσφέρει ένα ή περισσότερα κέρματα ή χαρτονομίσματα για την ενίσχυση των ευαγών ιδρυμάτων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση