Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τηλεδιάσκεψη Κ. Παπανάτσιου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου
Τηλεδιάσκεψη Κ. Παπανάτσιου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

Τηλεδιάσκεψη Κ. Παπανάτσιου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

 

Τηλεδιάσκεψη με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου πργμτοποίησε τη Τρίτη 1-3- η βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κατερίνα προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν το κλάδο τους.

Κατά τη συζήτηση τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου εξέθεσαν τα προτα που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις και καταστήματα του Βόλου ως συνέπεια της Πανδημίας και της Ενεργειακής Κρίσης. Ειδικότερη αναφορά έγινε στη πρωτοφανή πτώση του τζίρου των καταστημάτων τόσο κατά την διάρκεια των εκπτώσεων όσο και στη συνέχεια, ως συνέπεια της οικονομικής δυσχέρειας που αντιμετωπίζουν τα λόγω των υπέρογκων αυξήσεων στην ενέργεια και στα τρόφιμα, που δεν αφήνουν περιθώριο αγοράς άλλων αγαθών. Τα πρόσφατα γεγονότα στην αναμένεται να επιδεινώσουν επιπλέον την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών και να συνεχιστεί η διστακτικότητα των πολιτών να επισκεφθούν τα εμπορικά καταστήματα για αγορές.

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα, την εξέλιξη διάφορων χρηματοδοτικών και ενισχυτικών προγραμμάτων και το ασφαλιστικό σύστημα.

Η κα επεσήμανε κατά την συζήτηση ότι τα προτα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας απασχολούν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ότι έχει ήδη ξεκινήσει σχετική διαβούλευση με τους αντιπροσώπους της σε κεντρικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο, προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι για τη στήριξή της στο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ .

Η βουλευτής ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση και αμφότεροι συμφώνησαν να βρίσκονται σε επαφή για τα θέματα που προκύπτουν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση