Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τηλεδιάσκεψη Κ. Παπανάτσιου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου
Τηλεδιάσκεψη Κ. Παπανάτσιου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

Τηλεδιάσκεψη Κ. Παπανάτσιου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

 

Τηλεδιάσκεψη με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου πραγματοποίησε τη Τρίτη 1-3-2022 η βουλευτής Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Κατερίνα Παπανάτσιου προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν το κλάδο τους.

Κατά τη συζήτηση τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές επιχειρήσεις και καταστήματα του Βόλου ως συνέπεια της Πανδημίας και της Ενεργειακής Κρίσης. Ειδικότερη αναφορά έγινε στη πρωτοφανή πτώση του τζίρου των καταστημάτων τόσο κατά την διάρκεια των εκπτώσεων όσο και στη συνέχεια, ως συνέπεια της οικονομικής δυσχέρειας που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά λόγω των υπέρογκων αυξήσεων στην ενέργεια και στα τρόφιμα, που δεν αφήνουν περιθώριο αγοράς άλλων αγαθών. Τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία αναμένεται να επιδεινώσουν επιπλέον την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών και να συνεχιστεί η διστακτικότητα των πολιτών να επισκεφθούν τα εμπορικά καταστήματα για αγορές.

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα, την εξέλιξη διάφορων χρηματοδοτικών και ενισχυτικών προγραμμάτων και το ασφαλιστικό σύστημα.

Η κα Παπανάτσιου επεσήμανε κατά την συζήτηση ότι τα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας απασχολούν τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και ότι έχει ήδη ξεκινήσει σχετική με τους αντιπροσώπους της σε κεντρικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο, προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι προτάσεις για τη στήριξή της στο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ .

Η βουλευτής ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση και αμφότεροι συμφώνησαν να βρίσκονται σε επαφή για τα θέματα που προκύπτουν.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση