Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τηλεδιάσκεψη Κ. Παπανάτσιου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου
Τηλεδιάσκεψη Κ. Παπανάτσιου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

Τηλεδιάσκεψη Κ. Παπανάτσιου με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

 

Τηλεδιάσκεψη με το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου πραγματοποίησε τη Τρίτη 1-3- η βουλευτής ΠΣ Κατερίνα προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν το κλάδο τους.

Κατά τη συζήτηση τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εμπορικές και καταστήματα του Βόλου ως συνέπεια της Πανδημίας και της Ενεργειακής Κρίσης. Ειδικότερη έγινε στη πρωτοφανή πτώση του τζίρου των καταστημάτων τόσο κατά την διάρκεια των εκπτώσεων όσο και στη συνέχεια, ως συνέπεια της οικονομικής δυσχέρειας που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά λόγω των υπέρογκων αυξήσεων στην ενέργεια και στα , που δεν αφήνουν περιθώριο αγοράς άλλων αγαθών. Τα πρόσφατα γεγονότα στην Ουκρανία αναμένεται να επιδεινώσουν επιπλέον την οικονομική κατάσταση των νοικοκυριών και να συνεχιστεί η διστακτικότητα των πολιτών να επισκεφθούν τα εμπορικά καταστήματα για αγορές.

Επιπλέον συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα, την εξέλιξη διάφορων χρηματοδοτικών και ενισχυτικών προγραμμάτων και το σύστημα.

Η κα επεσήμανε κατά την συζήτηση ότι τα προβλήματα της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας απασχολούν τον ΠΣ και ότι έχει ήδη ξεκινήσει σχετική διαβούλευση με τους αντιπροσώπους της σε κεντρικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο, προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι προτάσεις για τη στήριξή της στο Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ .

Η βουλευτής ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την πολύ ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση και αμφότεροι συμφώνησαν να βρίσκονται σε επαφή για τα θέματα που προκύπτουν.

"Αλιεύοντας" την είδηση