Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τη νέα παιδική χαρά στους Αγίου Αναργύρους εγκαινίασε η δημοτική αρχή Βόλου
Τη νέα παιδική χαρά στους Αγίου Αναργύρους εγκαινίασε η δημοτική αρχή Βόλου

Τη νέα παιδική χαρά στους Αγίου Αναργύρους εγκαινίασε η δημοτική αρχή Βόλου

Τη νέα υπερσύγχρονη, λειτουργική και ασφαλή, με βάση τα πιο αυστηρά διεθνή στάνταρ, παιδική χαρά εγκαινίασε σήμερα στο των Αγίων Αναργύρων, που εξωραΐστηκε και αναβαθμίστηκε εντυπωσιακά, ο δήμαρχος Αχ. , που παράλληλα έδωσε προς χρήση στους νέους, αλλά και τους μεγαλύτερους σε ηλικία, κατοίκους της περιοχής, το ανακατασκευασμένο γήπεδο .

Μιλώντας προς τους γονείς και τα παιδιά που βρέθηκαν στην των εγκαινίων ο κ. Μπέος τόνισε με έμφαση ότι η Δημοτική Αρχή μιλά με έργα και μόνο με έργα και σημείωσε ότι το συγκεκριμένο αναβαθμίζει όλη τη φυσιογνωμία της περιοχής, που το είχε ανάγκη.

Το είχα υποσχεθεί προεκλογικά, τόνισε, αλλά βλέπετε ότι δεν το παρατήσαμε. Το εκτελέσαμε και το δίνουμε σήμερα στους νέους και τα παιδιά. Τέτοιες σύγχρονες και λειτουργικές , με απόλυτη ασφάλεια, θα αποκτήσουν όλες οι γειτονιές και οι κοινότητες του Δήμου , μέχρι τέλους του , το πολύ μέχρι το , με βάση τον προγραμματισμό μας.

Έχουμε υποχρέωση να προσφέρουμε στους δημότες μας και αυτό κάνουμε. Για μας τα γήπεδα και οι είναι επένδυση στη νεολαία καθώς έτσι της δίνουμε επιπλέον διεξόδους, μακριά από ναρκωτικά και άλλες καταστροφικές συνήθειες, σημείωσε ο κ. Μπέος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση