Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Τη νέα παιδική χαρά στους Αγίου Αναργύρους εγκαινίασε η δημοτική αρχή Βόλου
Τη νέα παιδική χαρά στους Αγίου Αναργύρους εγκαινίασε η δημοτική αρχή Βόλου

Τη νέα παιδική χαρά στους Αγίου Αναργύρους εγκαινίασε η δημοτική αρχή Βόλου

Τη νέα υπερσύγχρονη, λειτουργική και ασφαλή, με βάση τα πιο αυστηρά διεθνή στάνταρ, παιδική εγκαινίασε σήμερα στο των Αγίων Αναργύρων, που εξωραΐστηκε και αναβαθμίστηκε εντυπωσιακά, ο δήμαρχος Βόλου Αχ. , που παράλληλα έδωσε προς χρήση στους νέους, αλλά και τους μεγαλύτερους σε ηλικία, κατοίκους της περιοχής, το ανακατασκευασμένο .

Μιλώντας προς τους και τα παιδιά που βρέθηκαν στην των εγκαινίων ο κ. τόνισε με έμφαση ότι η Δημοτική Αρχή μιλά με και μόνο με και σημείωσε ότι το συγκεκριμένο αναβαθμίζει όλη τη φυσιογνωμία της περιοχής, που το είχε ανάγκη.

Το είχα υποσχεθεί προεκλογικά, τόνισε, αλλά βλέπετε ότι δεν το παρατήσαμε. Το εκτελέσαμε και το δίνουμε σήμερα στους νέους και τα παιδιά. Τέτοιες σύγχρονες και λειτουργικές παιδικές χαρές, με απόλυτη ασφάλεια, θα αποκτήσουν όλες οι γειτονιές και οι κοινότητες του Δήμου Βόλου, μέχρι τέλους του 2021, το πολύ μέχρι το 2022, με βάση τον προγραμματισμό μας.

Έχουμε υποχρέωση να προσφέρουμε στους δημότες μας και αυτό κάνουμε. Για μας τα γήπεδα και οι παιδικές χαρές είναι επένδυση στη νεολαία καθώς έτσι της δίνουμε επιπλέον διεξόδους, μακριά από και άλλες καταστροφικές συνήθειες, σημείωσε ο κ. Μπέος.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δημόσια συζήτηση για την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ-Lafarge - https://t.co/pNEGQGy8wD -

  • Εμβολιασμός και Παραπληροφόρηση»: Πρόσκληση σε Διαδικτυακό Διάλογο με τους πολίτες - https://t.co/JmFlvfeDTD -

  • Πέντε εκ. ευρώ από το ΥΠ.ΕΣ. για νέα γέφυρα και δρόμο στο Βλαχογιάννι Ελασσόνας - https://t.co/sU35e5UAK3 -

"Αλιεύοντας" την είδηση