Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Mε τη Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας συναντήθηκε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής
Mε τη Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας συναντήθηκε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Mε τη Δ.Ε. του ΤΕΕ Μαγνησίας συναντήθηκε ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τ Μαγνησίας συναντήθηκε σήμερα στις 10,30 το πρωί, ο τομεάρχης Μεταφορών & Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, όπου  συζήτησε θέματα που αφορούν σημαντικά έργα του νομού.

 Ο ίδιος ενημερώθηκε από την πρόεδρο του Τ Μαγνησίας και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Περιφερειακός, για την της σιδηροδρομικής γραμμής Βόλου – Λάρισας, το αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας στη Νέα Αγχίαλο, το φράγμα Παναγιώτικο κ.ά.

 Επίσης, εκτενής συζήτηση έγινε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και ειδικότερα οι μηχανικοί, για τη σημαντική κρίση που υπάρχει στην οικοδομή, που επηρεάζει μια σειρά επαγγελμάτων γύρω από αυτή και για την κωλυσιεργία που παρατηρείται στα δημόσια αλλά και ιδιωτικά έργα.

 Τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ Μαγνησίας, έθεσαν μια σειρά ζητημάτων, προς τον Τομεάρχη Μεταφορών & Υποδομών της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ο ίδιος από την πλευρά του ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις πρωτοβουλίες που θα λάβει η Ν.Δ, σε αυτά τα θέματα.

 Ο κ. Καραμανλής συνοδευόταν από το βουλευτή Μαγνησίας, τον πρόεδρο της  Δήμο Νταόπουλο, τον υπεύθυνο σχεδιασμού της ΝΟΔΕ   και τους  περιφερειακούς συμβούλους  ιώργο Καλτσογιάννη και ρηγόρη. Ιγγλέση.

 Από την πλευρά του ΤΕΕ Μαγνησίας παρέστησαν, οι  Δημήτρης Ζημέρης, αρόεδρος της Δ.Ε., Μιχάλης Μπαλαρούτσος, Σταυρούλα Μαλαμούλη, Βαγγέλης Τσιρνόβας, μέλη Δ.Ε, Γιώργος Αποστολέρης, Κατερίνα Καλτσογιάννη, Μαργαρίτη Μαργαρίτα και Αθανασία Παναγιωτακοπούλου, μέλη της Αροσωπείας.

 

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση