Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε Βολιώτης πρατηριούχος υγρών καυσίμων
Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε Βολιώτης πρατηριούχος υγρών καυσίμων

Θύμα τηλεφωνικής απάτης έπεσε Βολιώτης πρατηριούχος υγρών καυσίμων

Θύμ τηλεφωνικής  πάτης έπεσε Βολιώτης πρατηριούχος υγρών καυσίμων. Το περιστατικό συνέβη προχτές και εξιχνιάστηκε άμεσα από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας .

Σύμφωνα με πληροφορίες, 62χρονος κάλεσε στο πρατήριο υγρών καυσίμων, μίλησε με την νεαρή υπάλληλο και προφασιζόμενος την αγορά ενός τόνου πετρελαίου θέρμανσης κι αφού μίλησε και με τον πρατηριούχο, κανόνισαν να καταθέσει ο δράστης στον τραπεζικό λογαριασμό του βενζινοπώλη.

Ωστόσο, σε μετέπειτα επικοινωνία ο δράστης έπεισε τον πρατηριούχο, με την πρόφαση ότι του κατέθεσε μεγαλύτερο ποσό από αυτό που είχαν συνεννοηθεί, να του επιστρέψει ο πρατηριούχος το ποσό, καταθέτοντας  6.300 ευρώ σε λογαριασμό της 42χρονης συνεργού του 62χρονου.

Ο 62χρονος, με τη μεσολάβηση 46χρονου συνερού του και σε συνεννόηση με την 42χρονη μετέφερε τα σε λογαριασμό 34χρονης.

Όταν ο επαγγελματίας, αντιλήφθηκε ότι πρόκειται για ενημέρωσε  την Αστυνομία κι άμεσα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , διερεύνησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του λογαριασμού στον οποίο κατέληξαν τα χρήματα.

Οι αστυνομικοί, μετά από επιχείρηση συνέλαβαν την 42χρονη και τον 46χρονο στο Αγρίνιο, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των άλλων δύο συνεργών τους, του 62χρονου και της 34χρονης από την Αθήνα.

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν οι συλληφθέντες οδηγηθούν χθες στον Εισαγγελέα, τα χρήματα που είχαν αποσπάσει από τον πρατηριούχο είχαν επιστραφεί στον λογαριασμό του με τη σημείωση «Συ».

Ο βενζινοπώλης δεν θέλησε την ποινική των δραστών, ωστόσο το αμα διώκεται αυτεπάγγελτα και οι δράστες θα οδηγηθούν σε ρητή δικάσιμο.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση