Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου
Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ  Βόλου

Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου

Με… φόρα μπαίνουν στην καλοκαιρινή σεζόν οι καθώς από αύριο Σάββατο 12 Ιουνίου τίθενται σε ισχύ τα θερινά δρομολόγια με σημαντική πύκνωση όλων των δρομολογίων όλων των λεωφορειακών γραμμών.

Ανταποκρινόμενοι στην σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα και την χαλάρωση των μέτρων τα δρομολόγια επανέρχονται σε προ κορονοϊού συχνότητες για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

«Εμείς δεν σταματήσαμε ποτέ την λειτουργία μας καθώς χρέος μας είναι η εξυπηρέτηση των πολιτών γρήγορα αλλά πάντα με ασφάλεια και κυρίως οικονομικά. Διαμορφώσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα τα ωράρια των δρομολογίων ανάλογα με την λειτουργία ή όχι όλων των δραστηριοτήτων και τώρα που σιγά-σιγά επανερχόμαστε στην κανονικότητα οφείλουμε να εξυπηρετούμε τον κόσμο όπως τόσο καιρό τον είχαμε συνηθίσει. Δηλαδή με πυκνά, συνεχή δρομολόγια που εξυπηρετούν όλο το Πολεοδομικό Συγκρότημα αλλά και τις γύρω περιοχές», σημειώνει ο πρόεδρος των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου Νίκος Ευαγγελινός.

Σε όλες τις με ένα και μόνο εισιτήριο!

Σε όλες τις του Βόλου μπορεί να μετακινηθεί το επιβατικό κοινό με ένα εισιτήριο ενώ «παραλιακή» γίνεται και η γραμμή Νο2 η μοναδική μέχρι σήμερα που δεν είχε σύνδεση με καμία παραλία και οι επιβάτες έπρεπε να αγοράζουν δύο εισιτήρια.

Έτσι από αύριο Σάββατο οι επιβάτες της γραμμής Νο2 (Αμπελόκηποι) θα μπορούν με ένα εισιτήριο Β’ Ζώνης να μετακινηθούν έως και τις Αλυκές (μετεπιβίβαση εκδοτήριο Δημητριάδος – επιστροφή μετεπιβίβαση από την Κεντρική Αφετηρία), όπως ακριβώς και με τις γραμμές Νο4 και Νο6 όπου επίσης με ένα εισιτήριο Β’ Ζώνης μπορεί όποιος το επιθυμεί να μετακινηθεί από τον Άγιο Ονούφριο-Άνω Βόλο έως τις Αλυκές.

Να σημειωθεί μάλιστα εδώ πως τα δρομολόγια για τις Αλυκές έχουν ενισχυθεί κάθε μισή ενώ από το κέντρο μπορεί όποιος το επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την γραμμή Νο4-Νο6 κάθε ακριβώς και κάθε και μισή με προορισμό τις Αλυκές (από το εκδοτήριο της Δημητριάδος).
Αξίζει να αναφερθεί πως όπως όλα τα χρόνια μέχρι σήμερα έτσι και φέτος με την χρήση ενός εισιτηρίου της ’ Ζώνης (μπλε, κόκκινο, μωβ) το επιβατικό κοινό μπορεί με τις γραμμές Νο1, Νο3 και Νο15 να μετακινείται από και προς τον Άναυρο με τις συγκεκριμένες γραμμές επίσης να έχουν ενισχυθεί και να έχουν δρομολόγια από 12 έως και 20 λεπτά(κάθε 12 λεπτά η γραμμή Νο1, κάθε 15 λεπτά η γραμμή Νο3 και κάθε 20 λεπτά η γραμμή Νο15).

Επίσης σε ότι αφορά την γραμμή Νο5 με προορισμό Λεχώνια και Πλατανίδια, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το επιβατικό κοινό μπορεί να μετακινείται από και προς τις παραλίες – και όχι μόνο φυσικά των συγκεκριμένων περιοχών – με ένα εισιτήριο της Β’ Ζώνης (, κίτρινο, καφέ) ανά 30 λεπτά από νωρίς το πρωί έως και αργά το βράδυ.

Για τις ώρες των δρομολογίων το επιβατικό κοινό μπορεί να ενημερώνεται στην ιστοσελίδα των Αστικών Συγκοινωνιών Βόλου: www.astikovolou.gr (Γραμμές-Δρομολόγια), στο Facebook: και στο instagram: αλλά και στο τηλέφωνο 24210-24232.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μετεγγραφή Ντουάρτε Βαλέντε στον Ολυμπιακό Βόλου #ΝτουάρτεΒαλέντε - https://t.co/hBKb9m129T -

  • Νεκρός ο 31χρονος αγνοούμενος Ανδρέας Μποτονάκης #ΑνδρέαςΜποτονάκης - https://t.co/FC1rsNO6qX -

  • #Βουνό ή #θάλασσα; #Βουνό #θάλασσα - https://t.co/ueHA0yDmvj -

"Αλιεύοντας" την είδηση