Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Θ. Διαμαντένιας: Παραιτούμαι αν τιμωρηθώ
Θ. Διαμαντένιας: Παραιτούμαι αν τιμωρηθώ

Θ. Διαμαντένιας: Παραιτούμαι αν τιμωρηθώ

“Εάν τιμωρηθώ έστω κι με μί ημέρα αργίας, θα παραιτηθώ από δημοτικός σύμβουλος” δήλωσε στην ΕΡΤ Βόλου ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “-Έξυπνη Πόλη”, στο , .

Η δήλωσή του έγινε με αφορμή την κλήση του στο πειθαρχικό της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και η απολογία του υπό μορφή υπομνήματος, για το θέμα της απουσίας του από το δημοτικό συμβούλιο για δύο συνεχόμενες συνεδριάσεις το 2018.

Όπως είναι γνωστό,  12 δημοτικοί σύμβουλοι των αντιπολιτεύσεων με κοινή ανακοίνωσή τους στην οποία καταδίκαζαν τα επεισόδια σε βάρος τους και τις προσβλητικές συμπεριφορές της δημοτικής αρχής, απείχαν από τα δημοτικά συμβούλια,  ενώ ο κ. αν και συμφωνούσε μαζί τους, είχε διαχωρίσει τη θέση του,  τονίζοντας  ότι θα έπρεπε να είναι παρόντες, λόγω της προεκλογικής περιόδου. 

Τελικά στο πειθαρχικό κλήθηκαν οι  Ι. και Θ Διαμαντένιας.

“Απέστειλα αναλυτικό στο πειθαρχικό που αποτελούνταν από τρεις δικαστικούς έναν αιρετό και έναν διοικητικό της Αποκεντρωμένης, εξηγώντας τα γεγονότα και την αδυναμία μου να παραστώ λόγω και ενός αυτοάνοσου που με ταλαιπωρούσε και με ταλαιπωρεί. Πέραν αυτούς όμως η δικαιοσύνη εθελοτυφλεί ή δεν καταλαβαίνει τι συμβαίνει στο Βόλο. Πληροφορήθηκα ότι το Πειθαρχικό κινήθηκε τελείως τυπικά στην εξέταση των δύο περιπτώσεων, μόνο τι προβλέπει το καταστατικό. Είναι πολύ ψυχοφθόρο να είσαι επαγγελματίας και οικογενειάρχης και να ανέχεσαι όλες αυτές τις προσβολές και να μην αντιδράς. Η του Βόλου μοιάζει να τα ανέχεται όλα για να είναι ήρεμη και από ό,τι φαίνεται αυτό θα συνεχίσει να κάνει”, επισήμανε ο κ. Διαμαντένιας. 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση