Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τέλος Απριλίου το δίκτυο αποχέτευσης στην Αγριά
Τέλος Απριλίου το δίκτυο αποχέτευσης στην Αγριά

Τέλος Απριλίου το δίκτυο αποχέτευσης στην Αγριά

Διορία μέχρι  τις 21 Απριλίου 2018  έδωσε το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ στον εργολάβο που εκτελεί το έργο αποχέτευσης της Αγριάς, ενώ αρχές Μαίου αναμένεται να απευθύνει πρόσκληση προς τους κατοίκους της Αγριάς  να καταθέσουν τις αιτήσεις τους για σύνδεση.

Αυτό έγινε γνωστό στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της επιχείρησης, ενώ όπως τονίστηκε η καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου οφείλεται κατά κύριο λόγο στο γεγονός ότι η εταιρεία φυσικού αερίου και ο ΟΤΕ άργησαν να κάνουν τις απαραίτητες παρεμβάσεις στο σημείο που είναι το αντλιοστάσιο ανάμεσα από την κλινική του Μπισακού και το πρατήριο υγρών καυσίμων.

Σύμφωνα με τον  πρόεδρο της επιχείρησης, Άρη Σαββάκη μέχρι 31 Μαρτίου εκτιμάται ότι θα έχουν ολοκληρώσει τα έργα ΟΤΕ και εταιρεία φυσικού αερίου και μετά θα πρέπει να δοκιμαστεί στο σύστημα αφού γίνουν και οι ηλεκτροδοτήσεις των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Στη συνέχεια η επιχείρηση θα απευθύνει πρόσκληση για κατάθεση αιτήσεων σύνδεσης από τους πολίτες. «Ήδη μας τηλεφωνούν της περιοχής και ζητούν πληροφορίες για το πότε μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις».

 

Η  αγωγή  κατά της ΕΡΓΗΛ

Εν τω μεταξύ, στις 20 Απριλίου εκδικάζεται η αγωγή της ΔΕΥΑΜΒ κατά της ΕΡΓΗΛ στο Εφετείο της Λάρισας,  ενω η επιχείρηση διεκδικεί έξι εκατομμύρια ευρώ για ανεκτέλεστο έργο.

Η  ΕΡΓΗΛ δεν έχει στείλει καμία επιταγή για να εισπράξει χρήματα από τη ΔΕΥΑΜΒ όπως εκτιμούσε ότι θα κάνει η διοίκηση της επιχείρησης, αλλά αναμένει, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Σαββάκη  την εκδίκαση της αγωγής  για να αποφασίσει πως θα κινηθεί.

Ερωτηθείς ο πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ , αν μεσολάβησε κάτι στο μεταξύ που έχει κάνει την ΕΡΓΗΛ να κρατά στάση αναμονής, επισήμανε ότι δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τις πύλες του άνοιξε για το κοινό το Μουσείο Τύπου της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε #ΕΣΗΕΘΣΤΕΕ #ΜουσείοΤύπου - https://t.co/LQTb610vuR -

  • Υπηρεσιακός Υπουργός Ναυτιλίας ο Θοδωρής Κλιάρης #ΘοδωρήςΚλιάρης… - https://t.co/W249U9T2lW -

  • Προχωρούν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δρόμου Καλών Νερών-Πινακάτες (Άγιος Αθανάσιος) - https://t.co/Ewu8BwoRxD… -

"Αλιεύοντας" την είδηση