Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τακτική Γ.Σ. στον Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Σύλλογο Παλιουρίου “ο Άγιος Νικόλαος”
Τακτική Γ.Σ. στον Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Σύλλογο Παλιουρίου “ο Άγιος Νικόλαος”

Τακτική Γ.Σ. στον Πολιτιστικό Αναπτυξιακό Σύλλογο Παλιουρίου “ο Άγιος Νικόλαος”

 

Τκτική Γ.Σ. πργματοποιεί ο Πολιτιστικός Αναπτυξιακός “ο ” και καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν.

Τα θέματα της Γ.Σ. είναι:

1.Διοικητικός Απολογισμός έτους 2020

2.Οικονομικός Απολογισμός έτους 2020

3 Προϋπολογισμός έτους 2022

4.Διάφορα θέματα

Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου στο ελαιοτριβείο Γαλάνη στο Παλιούρι την Τετάρτη 28 Ιουλίου στις 7.00 μ.μ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 μ.μ. την ίδια μέρα και στο ίδιο μέρος με όσα μέλη θα είναι τα.

Στην συνέλευση μπορούν να παρευρεθούν όσα μέλη είναι εγγεγραμμένα, καθώς και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν την ίδια μέρα

Κατά την διάρκεια της συνέλευσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά της διασποράς του -19.

 

Κλειστός ο ναός του Αγίου Νικολάου

Εν τω μεταξύ κλειστός παραμένει ο ναός του Αγίου Νικολάου στο Παλιούρι,  με απόφαση της Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού και αυτό έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των κατοίκων και των πιστών που εκκλησιάζονται εκεί.

Ο ναός τους τελευταίους μήνες , μετά το , παραμένει κλειστός με αποτέλεσμα οι πιστοί να μην μπορούν να εκκλησιαστούν , ούτε να τελέσουν μνημόσυνα, τρισάγια , ευχέλαια κ.ο.κ.

Μάλιστα ζητούν από τη Μητρόπολη να ανοίξει άμεσα ο ναός, θεωρώντας αδιανόητο να στερείται, (άραγε για ποιόν λόγο) ο κόσμος έναν χώρο λατρείας του,  που είναι μάλιστα σημείο ς για την περιοχή.

Η Μητρόπολη Δημητριάδος θα πρέπει άμεσα να ικανοποιήσει το αίτημα των κατοίκων διότι δεν είναι δυνατόν να στερεί, σε περίοδο κρίσης και πανδημίας, από τους πιστούς τον ναό όπου εκεί εναποθέτουν την προσευχή τους, την ελπίδα και την πίστη τους.

Οι ναοί πρέπει να είναι πάντα ανοιχτοί για τον κόσμο που αποτελεί την του Θεού και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να βάζει λες και πρόκειται για το μαγαζάκι του.

"Αλιεύοντας" την είδηση