Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τα ανταποδοτικά τέλη του 2017 στην Οικονομική Επιτροπή Βόλου
Τα ανταποδοτικά τέλη του 2017 στην Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Τα ανταποδοτικά τέλη του 2017 στην Οικονομική Επιτροπή Βόλου

 

Συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρ 21 Νοεμβρίου, στις 13.00 στο Δημρχείο Βόλου η , που θα λάβει αποφάσεις για τον καθορισμό των ανταποδοτικών τελών του 2017.

Η επιτροπή θα αποφασίσει τον καθορισμών τελών καθαριότητας και φωτισμού, θα αποφανθεί για μείωση των δημοτικών τελών φωτισμού και καθαριότητας σε πληθυσμού, θα καθορίσει τον δημοτικό φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων, τα τέλη δικαιώματος βοσκής, διαφήμισης και αυξημένης χρήσης κοινοχρήστων χώρων.

Ακόμη θα λάβει καθορισμού του ύψους, της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής τουημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους πωλητές ( – παραγωγούς) στις Λαϊκές Αγορές του Ενιαίου Δήμου Βόλου, θα καθορίσει τα τέλη και τα δικαιώματα Κοιμητηρίων και θα διατηρήσει σε ισχύ αποφάσεις για τους τέως Δήμους Πορταριάς, Ν. Αγχιάλο και  ς.

Τέλος, θα ληφθεί ,  για την απευθείας ανάθεση εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών λόγω έκτακτης ανάγκης από τοιχίο που έπεσε στην Κοινότητα ς της Δ.Ε. ς- Αρτέμιδας και διάθεσης πίστωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση