Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Τα ανταποδοτικά τέλη του 2017 στην Οικονομική Επιτροπή Βόλου
Τα ανταποδοτικά τέλη του 2017 στην Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Τα ανταποδοτικά τέλη του 2017 στην Οικονομική Επιτροπή Βόλου

 

Συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στις 13.00 στο Βόλου η Οικονομική Επιτροπή, που θα λάβει αποφάσεις για τον καθορισμό των ανταποδοτικών τελών του 2017.

Η επιτροπή θα αποφασίσει τον καθορισμών τελών καθαριότητας και φωτισμού, θα αποφανθεί για μείωση των δημοτικών τελών φωτισμού και καθαριότητας σε πληθυσμού, θα καθορίσει τον δημοτικό φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων, τα τέλη δικαιώματος βοσκής, διαφήμισης και αυξημένης χρήσης κοινοχρήστων χώρων.

Ακόμη θα λάβει απόφαση καθορισμού του ύψους, της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής τουημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους πωλητές (επαγγελματίες – παραγωγούς) στις του Ενιαίου Δήμου Βόλου, θα καθορίσει τα τέλη και τα δικαιώματα Κοιμητηρίων και θα διατηρήσει σε ισχύ αποφάσεις για τους τέως Δήμους Πορταριάς, Ν. Αγχιάλο και  Αγριάς.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση,  για την απευθείας ανάθεση εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών λόγω έκτακτης ανάγκης από τοιχίο που έπεσε στην Κοινότητα Δράκειας της Δ.Ε. Αγριάς- Αρτέμιδας και διάθεσης πίστωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παράσυρση άνδρα στο κέντρο του Βόλου #τροχαίο - https://t.co/nbYZYNE24p -

  • Πρόσληψη ενός έκτακτου πλοηγού στο Λιμεναρχείο Βόλου #ΚεντρικόΛιμεναρχείοΒόλου - https://t.co/Dugzr1pAVc -

  • Έργα ύψους 10,3 εκατ. ευρώ στον Αλμυρό #Αλμυρός - https://t.co/WihD9EW2Yi -

"Αλιεύοντας" την είδηση