Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Τα ανταποδοτικά τέλη του 2017 στην Οικονομική Επιτροπή Βόλου
Τα ανταποδοτικά τέλη του 2017 στην Οικονομική Επιτροπή Βόλου

Τα ανταποδοτικά τέλη του 2017 στην Οικονομική Επιτροπή Βόλου

 

Συνεδριάζει την ερχόμενη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στις 13.00 στο Βόλου η Οικονομική Επιτροπή, που θα λάβει αποφάσεις για τον καθορισμό των ανταποδοτικών τελών του 2017.

Η επιτροπή θα αποφασίσει τον καθορισμών τελών καθαριότητας και φωτισμού, θα αποφανθεί για των δημοτικών τελών φωτισμού και καθαριότητας σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, θα καθορίσει τον δημοτικό φόρο ηλεκτροδοτούμενων χώρων, τα δικαιώματος βοσκής, διαφήμισης και αυξημένης χρήσης κοινοχρήστων χώρων.

Ακόμη θα λάβει απόφαση καθορισμού του ύψους, της διαδικασίας και του τρόπου καταβολής τουημερήσιου ανταποδοτικού τέλους από τους προσερχόμενους πωλητές (επαγγελματίες – παραγωγούς) στις Λαϊκές Αγορές του Ενιαίου Δήμου Βόλου, θα καθορίσει τα και τα δικαιώματα Κοιμητηρίων και θα διατηρήσει σε ισχύ αποφάσεις για τους τέως Δήμους Πορταριάς, Ν. Αγχιάλο και  Αγριάς.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση,  για την απευθείας ανάθεση εργασιών για την αποκατάσταση ζημιών λόγω έκτακτης ανάγκης από που έπεσε στην Κοινότητα Δράκειας της Δ.Ε. Αγριάς- Αρτέμιδας και διάθεσης πίστωσης προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση