Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σύσσωμο το Δ.Σ.Βόλου να καταγγείλει την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια
Σύσσωμο το Δ.Σ.Βόλου να καταγγείλει την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια

Σύσσωμο το Δ.Σ.Βόλου να καταγγείλει την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια

Ζητά η δημοτική πράτξη «ΔΥΗ ΒΟΛΟΥ»

Σύσσωμο το Συμβούλιο να καταγγείλει την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στα Σκόπια ζητά η δημοτική παράταξη «ΔΥΗ ΒΟΛΟΥ».

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Γενάρη, η συγκεκριμένη Δημοτική Παράταξη ζήτησε από το Συμβούλιο να πει ένα ξεκάθαρο «Όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς».

«Δυστυχώς η πρόταση ψηφίσματός μας δεν έγινε αποδεκτή.

Σήμερα, αυτή η κατάπτυστη και προδοτική διακρατική Συμφωνία με τους Σκοπιανούς, στους οποίους η σημερινή Κυβέρνηση τους παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας μας, τους αναγνωρίζει «μακεδονική» και ταυτότητα, πρέπει να καταγγελθεί πολιτικά σύσσωμα από το » αναφέρεται χαρακτηριστικά.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση