Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / Σύσκεψη με τον γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής Χρ. Τριαντόπουλο στο Αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου
Σύσκεψη με τον γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής Χρ. Τριαντόπουλο στο Αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Σύσκεψη με τον γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής Χρ. Τριαντόπουλο στο Αεροδρόμιο Ν. Αγχιάλου

Το Σάββατο 4 Ιουλίου, με την ευκαιρία της αναμονής της άφιξης της πρώτης πτήσης στο αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδος, μαζί με τον αερολιμενάρχη Κωνσταντίνο Ευσταθίου, έγινε σύσκεψη με τον γ.γ. Οικονομικής Πολιτικής, του Υπουργείου Οικονομικών,  Χρήστο Τριαντόπουλο, στην οποία συμμετείχαν οι Ενώσεις Ξενοδόχων της Κεντρικής Ελλάδος, Πιερίας, Τρικάλων, Λάρισας, Εύβοιας και Μαγνησίας, καθώς και η   Θέκλα Καμμένου, εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Το Επιμελητήριο, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, είχε πρωτοστατήσει στην ιδέα της σύστασης ενός οργανισμού για την προσέλκυση πτήσεων στο αεροδρόμιο Κεντρικής Ελλάδος και είχε χρηματοδοτήσει πολλές ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει άτυπα ο οργανισμός και να έρθουν ήδη κάποια αποτελέσματα.

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, φαίνεται η ανάγκη δημιουργίας αυτού του οργανισμού και γενικότερα η αύξηση των πτήσεων στο αεροδρόμιο, προκειμένου να πετύχουν το αυτονόητο.

Περισσότερες πτήσεις, περισσότερους  επισκέπτες, περισσότερη δουλειά στην Κεντρική Ελλάδα, περισσότερες πιθανότητες δημιουργίας «homeport» (κάτι το οποίο πολλοί ευαγγελίζονται αλλά δεν ξέρουν πως γίνεται).

Σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν ήδη και η Ένωση Ξενοδόχων Φθιώτιδας, Ευρυτανίας και Λίμνης Πλαστήρα, οι οποίες δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στην συνάντηση λόγω υποχρεώσεων.

Πιστεύεται ότι και μόνον η παρουσία τόσο πολλών Ενώσεων, αλλά και του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κατέδειξε στον γενικό
γραμματέα, πόσο πολύ το πιστεύουν.

Ο κ.Τριαντόπουλος με τη σειρά του δήλωσε ότι και γι’ αυτόν είναι προτεραιότητα η αύξηση των πτήσεων και γενικότερα η εξέλιξη και πιο ολοκληρωμένη λειτουργία του αεροδρομίου.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το Τμήμα Τουρισμού Δήμου Βόλου,  υποδέχθηκαν  τους επιβάτες με τσίπουρα και γλυκά, προσφορά του Συλλόγου Επαγγελματιών της Ν. Αγχιάλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Οι Θερμοπύλες και η Σαλαμίνα μας διδάσκουν….. - https://t.co/wLbJslmjMw -

  • Αλ.  Μεϊκόπουλος: «Εικόνα εγκατάλειψης στην Παιδιατρική Κλινική του Αχιλλοπούλειου εν μέσω κορωναϊού»… - https://t.co/7HVsSJbnsJ -

  • Χρ. Τριαντόπουλος: Με ΣΔΙΤ το νέο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου - https://t.co/54c825c3wS -

"Αλιεύοντας" την είδηση