Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Σύνεση στη διαχείριση απορριμμάτων
Σύνεση στη διαχείριση απορριμμάτων

Σύνεση στη διαχείριση απορριμμάτων

Συντιστά η Δήμου

 

Η του Δήμου κάνει έκκληση προς τους δημότες του ν διχειριστούν με τη μεγαλύτερη δυνατή σύνεση τα απορρίμματά τους στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων μέσα στο οποίο λειτουργούν όλες οι για τον περιορισμό του κορωναϊού.

Οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας καλούνται το επόμενο διάστημα πέραν της αποκομιδής των απορριμμάτων, των ανακυκλώσιμων υλικών, των βαρέων αντικειμένων και της καθαριότητας των κοινοχρήστων χώρων να προστατεύσουν και τον εαυτό τους για να μην νοσήσουν.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Γιώργος Πράττος για το θέμα αυτό δηλώνει: «Ζητάμε μεγαλύτερη ευθύνη και κατανόηση από τους δημότες της πόλης. α μην αφήνουν τα δίπλα στους κάδους (αλλά να τα ρίχνουν μέσα σ' αυτούς) και δημιουργούνται εστίες μόλυνσης από ζώα συντροφιάς, να μην απορρίπτουν τα οικιακά τους τους στα επιστύλια καλαθάκια που είναι για τα χαρτάκια, κυπελάκια, μπουκάλια κ.ά. και να σταματήσουν οι δημότες να εναποθέτουν ογκώδη αντικείμενα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια.

Τέλος θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια να μείνει η πόλη καθαρή σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Διότι την αποκομιδή την κάνουν άνθρωποι – εργαζόμενοι και πρέπει να τους σεβόμαστε, να προστατεύουμε την υγεία τους και να τους βοηθούμε όσο μπορούμε για να περάσουμε αλώβητοι όλοι μαζί αυτή την δύσκολη περίοδο».

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση