Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » ΒΟΛΟΣ » Συνελήφθη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου
Συνελήφθη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου

Συνελήφθη και ο δημοσιογράφος Γιάννης Αναστασίου

σήμερ  κι ο δημοσιογράφος , ο οποίος αυτή την ώρα κρατείται στο Α.Τ. Βόλου, ο οποίος δήλωσε ότι «Η ελευθεροτυπία και η δημοκρατία δεν μπορούν να καμφθούν».

Ο δημοσιογράφος συνελήφθη μετά από μήνυση των Αχ. Μπέου, Γ. Βλιώρα, Δημ. Πέγιου και Απ. Γαλάτη για σχόλιο που έγραψε σε τοπική εφ,  ενώ πριν από λίγο αφέθηκε ελεύθερος.

H

Με αφορμή τη νέα δημοσιογράφου και συγκεκριμένα του μέλους της Ένωσης Συντακτών ς, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Γιάννη Αναστασίου, το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε, τονίζει:«Η βιομηχανία μηνύσεων και συλλήψεων δημοσιογράφων από τη Δημοτική Αρχή Βόλου, έχει ως στόχο, τον εκφοβισμό τους και τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασής τους.

Της παραθέτουμε την απάντηση, ότι όσους δημοσιογράφους και να φυλακίσει η Δημοτική Αρχή Βόλου, δεν θα φυλακίσει την ελευθεροτυπία, την ελεύθερη και εν τέλει τη δημοκρατία.

Η που διατυπώθηκε εκατοντάδες χρόνια πριν και η οποία αναφέρει ότι «Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις», παραμένει άγνωστη για τη Δημοτική Αρχή Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση